Jump to content



Κλήση μέσω ίντερνετ;


morius

Recommended Posts

Γεια χαρά...να σας ρωτήσω...είχα ακούσει ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορείς να πέρνεις τηλ μέσω ιντερνετ σε σταθερά τηλέφωνα και κινητά νομίζω(αλλά δεν είμαι σίγουρος) και να χρεώνεσαι πολύ λιγότερα σχεδόν 0,50 ανά κλήση...ξέρετε τπτ τέτοιο...????? ?????

Link to comment
Share on other sites

Πώς λειτουργούν τούτα? Είναι φάση ΜΣΝ ? Απλώς αντί να γράφεις μιλάς ?

Αν είναι έτσι απλό είμαι μέσα !

ΥΓ Ακούστε και μια ιστορία:

Θυμάμαι έναν ΙSP νομίζω Hellas Online (HOL) με τον οποίο μπορούσες να αναθέσεις και το ίντερνετ και το τηλ. Τότε πλήρωνες ΜΟΝΟ τον μηνιαίο λογαριασμό της ADLS χωρίς να χρεώνεσαι για τηλέφωνα κτλ. Θυμάμαι τους είχα πάρει τότε που ίσχυε η προσφορά (πριν από μήνες...) και μου είχαν πει πως όταν παίρνεις τηλ "πέφτει" η σύνδεση ίντερνετ. Τους λέω τότε εγώ ΠΩΣ πέφτει? Αυτό είναι το νόημα της ADSL! Εκτός από τεράστειες ταχύτητες, να έχουμε ελεύθερη την γραμμή του τηλεφώνου. Μου λέει μετά πως ΟΧΙ δεν πέφτει τελείως ΑΛΛΑ τρώγονται όλα τα Kbps για το τηλεφώνημα. Τους λέω μετά τότε με την 33.3Κ (pstn) ΔΕΝ υπήχρε πρόβλημμα ! 3-4ΚΒ τότε έφταναν, γιατί τώρα χρειάζονται 40? !!! Εκεί ... ε... δεν απάντησε :devil:

Link to comment
Share on other sites

κλησεις μπορεις να κανεις μεσω skype ελευθερα χωρις δεσμευσεις απο isdn to adsl ή απο adsl to adsl χρησιμοποιωντας καποιο skype phone οπως το us robotics ή καποιο αλλο!Παντοτε οταν ο αλλος ειναι online οπουδηποτε κι αν ειναι.Αυτα.....!

Link to comment
Share on other sites

για να μπουμε στο skype κ να μν πληρωνουμε τα κερατα μας κι αλλο στον ΠΟΤΕ! τι πρεπει να κανουμε?πως βαζουμε μοναδες...για εξηγειστε καποιος!ειναι ασφαλης αυτο???

ή θα μας ερθει αλλο μπουγιουρντι!??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.