nikolios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2006 Γεια σας.Εχω ενα τροφοδοτικο της Levicom 420xpe και μου εχει παρει τα αυτια.Θελω να αγορασω ενα αθορυβο μεχρι 130-140 ευρω γυρω στα 500watt και αξιοπιστο παραλληλα.Ειχα δει ενα mge xg magnum με το οποιο ειχα ενθουσιαστει αλλα το οποιο δυσκολα το βρισκω τωρα και απο Αμερικη μονο οποτε λεω να μην παρω αυτο.Τωρα σκεφτομαι μεταξυ Tagan 530 u15 και enermax liberty 500.Σκεφτηκα οτι επειδη θα το αλλαξω που θα το αλλαξω να παρω και απο αυτα με τις καινουριες "μοντες" με τα αποσπωμενα καλωδια.Συνοψιζοντας : Tροφοδοτικο γυρω στα 500watt,με αποσπωμενα καλωδια,αξιοπιστο και πανω απ'ολα ΑΘΟΡΥΒΟ.Το κυριοτερο παιδια ειναι να ειναι αθορυβο.Τα φωτα σας παρακαλω...Ευχαριστω εκ των προτερων.Νικος
hayabusa Απρίλιος 6, 2006 #3 Απρίλιος 6, 2006 εγω δεν θα σου πω μοντελο αλλα που να κοιταξεις για να παρεις αυτο θα σε καλυψει εντελως.www.e-shop.grwww.plaisio.grwww.hacshop.grwww.ram-shop.grwww.extremeshop.grελπιζω να σε βοηθησουν ...
nikolios Απρίλιος 6, 2006 Author #4 Απρίλιος 6, 2006 ρε παιδια τι προθυμια ειναι αυτη...βοηθηστε ρε παιδες λιγο να δουμε τι θα κανουμε..απο που θα το παρω ξερω...δεν ειναι αυτο το προβλημα.το προβλημα ειναι ΤΙ να παρω....
ergotelis Απρίλιος 6, 2006 #5 Απρίλιος 6, 2006 ’λλα παρόμοια πόστ διάβασες?Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια?Εγώ πάντως έχω ξαναπεί βάσει αυτών που ζητάς Seasonic 500watt.Όλα τα άλλα μια το ένα μια το άλλο μου βρωμάνε,κάτω από αυτά τα πλαίσια.
helloween Απρίλιος 6, 2006 #7 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 17:30] ’λλα παρόμοια πόστ διάβασες?Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια?Εγώ πάντως έχω ξαναπεί βάσει αυτών που ζητάς Seasonic 500watt.Όλα τα άλλα μια το ένα μια το άλλο μου βρωμάνε,κάτω από αυτά τα πλαίσια. Εντάξει μην τον αποπαίρνεις καινούριος είναι στο forum και ακόμα καλά καλά δεν ξέρει προς τα που πέφτει η αναζήτηση. Αν το έβαζα εγώ αυτό το θέμα όμως θα είχες απόλυτο δίκαιο.
ergotelis Απρίλιος 6, 2006 #8 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από helloween Εντάξει μην τον αποπαίρνεις καινούριος είναι στο forum και ακόμα καλά καλά δεν ξέρει προς τα που πέφτει η αναζήτηση. Αν το έβαζα εγώ αυτό το θέμα όμως θα είχες απόλυτο δίκαιο. Έχεις δίκιο σεβαστό αυτό που λές ,ανταλλάξαμε πμ και του εξήγησα αναλυτικά τη θέση μου και την πρόταση μου,δε το έκανα ωστόσο για να τον προσβάλω όσο για να φαίνεται,δλδ αν κάποιος θέλει να βρει κάτι πρώτα ψάχνει και μετά ρωτά.
ergotelis Απρίλιος 6, 2006 #10 Απρίλιος 6, 2006 http://www.matbe.com/articles/lire/260/comparatif-de-26-alimentations/Είναι γαλλικό,το θεωρώ αξιόπιστο,εδώ ο καθένας μπορεί να διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του!Νομίζω είναι μακράν το καλύτερο τέστ που έχω δει για τροφοδοτικά.Μπράβο στους ανθρώπους για την όρεξή τους και για τη δουλειά αυτή,ήθελε αρκέτο χρόνο πιστεύω για να μας παρέχουν τόσα δεδομένα.Αν ζορίζεστε με τα γαλλικά πηγαίνετε στις τελευταίες σελίδες με τα συγκεντρωτικά νούμερα και δείτε τα σκορ των τροφοδοτικών.
nikolios Απρίλιος 6, 2006 Author #11 Απρίλιος 6, 2006 παιδια δεν στραβωνω τα ειπα με τον εργοτελη...με χαλαει δικε μου που δεν εχει αποσπωμενα καλωδια...σιγα θα μου πεις αλλα ελα που με χαλαει!!
Spyrus Απρίλιος 6, 2006 #12 Απρίλιος 6, 2006 hiper 580 και από εμένα.Αθόρυβο και με πολύ καλές τάσεις.Έχει και αποσπόμενα καλώδια.Θα πρότεινα και OCZ modstream για τους ίδιους λόγους αλλά είναι πιο αδύναμο και ακριβότερο.
ergotelis Απρίλιος 6, 2006 #13 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από nikolios παιδια δεν στραβωνω τα ειπα με τον εργοτελη... με χαλαει δικε μου που δεν εχει αποσπωμενα καλωδια... σιγα θα μου πεις αλλα ελα που με χαλαει!! Έτσι και αλλιώς δε το'πα προσβλητικά πιο πολύ επιδεικτικά,αν στράβωσες δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου και το παίρνω πίσω,για να είμαι ξεκάθαρος! Αν θες αποσπώμενα καλώδια,τότε μένουν 2-3 επιλογές. Το Τagan 580 ,Hiper 580 και το Silverstone 600.Το Enermax δε στο προτείνω μέχρι να δούμε τι γίνεται ,αν υπάρχει δλδ μια μεμονομένη ελλατωματική παρτίδα ή αν παίζεται κάτι άλλο,γιατί ακούστηκαν διάφορα.Αν δεν έχει πρόβλημα τελικά στο προτείνω από όλα τα υπόλοιπα. Αλλιώς σου προτείνω αν το αντέχει η τσέπη σου το Silverstone http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=33737 για τιμή από Ελλάδα και αν μπορείς εξωτερικό έχει φθηνότερα.Είναι επίσης τελείως αθόρυβο και έχει 4 12άρες γραμμές σε σύγκριση με τα άλλα τροφοδοτικά. Πάντως το συγκριτικό που σου έδωσα τα έχει όλα αυτά που σου αναφέρουμε,και συγκρίνει τη κατανάλωση,σταθερότητα και θόρυβο.Αν δε καταλαβαίνεις κάτι ευχαρίστως να σου πω/εξηγήσω από το τέστ το γαλλικό!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.