Jump to content



Προβλημα με την vga?


thrasher

Recommended Posts

Ρε παιδια σημερα ανοιγω τον υπολογιστη να παιξω λιγο cs και βλεπω οτι ψιλοαργει στην αρχη για να μπω στο μενου για να φτιαξω πιστα.Μολις μπαινω για να παιξω βλεπω οτι τα γραφικα ειναι χαλια(κυβακια,χαλια,χαλια)και οτι το οπλο ηταν στηο αριστερο χερι ενω εγω παντα το ειχα στο δεξι.Στο pc εχω και το condition zero,και 1.6 και λεω να δοκιμασω και το condition zero αλλα τα ιδια!

Φταει η καρτα?Ειναι μια xfx 6600gt 256.Oiι θερμοκρασιες ειναι 48βαθμους οπως ειναι καθε μερα(δεν ειναι περιεργο μιας και φωραω arctic silencer?)

Παιδια βοηθηστε.:bye:

Link to comment
Share on other sites

Αυτο με το δεξί αριστερό χέρι μην σε ανυσηχεί το αλλάζεις. Το πρόβλημα είναι τα γραφικά. Πες μου λιγο πόσα fps έχεις..? αμα δεν μπορείς να τα δείς κατέβασε console και γραψε net_graph 3 ή show_fps 1

Link to comment
Share on other sites

Τους τελευταιους εχω.......,αλλα και να μην ειχα αφου πριν απο 12 ωρες επαιζε!

Δεν ξερω τι ειανι τα fps μιας και δεν ασχολουμε με παιχνιδια και τετοια(ασχετικλας)νομιζω ειναι κατι για την ταχυτητα του παιχνιδιου?

Πως τα βλεπω?

Link to comment
Share on other sites

Σου ειπα κατεβάζεισ την console του παιχνιδιου( το ~ κουμπί ειναι δίπλα απο τον 1) και γραφεισ net_graph 3 ή show_fps 1. ’μα έχεις 100 FPS είσαι καλά(τόσο πρέπει να έχεις στο CS). Αλλά υποπτεύομαι να έχεις στα 60 ή 72 Fps. Έχεις μήπως βγάλει το μενού rates overides κάπως έτσι λέγεται που είναι στο μενού της nVidia για να έχεις έλεγχο των Hz ?;)

Link to comment
Share on other sites

Απο το μενού της nVidia στην καρτέλα αποδοση και ρυθμισεις ποιότητας η απόδοση συστήματος να είναι στο Ποιότητα και ο κάθετος συγχρονισμός στο Ενεργό.

Μετά πάνε στην registry και (στη εκτελεση γράψε regedit) και μετα πάνε HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak

και εκεί φτίάξε ένα DWORD με το όνομα NvCplDisableRefreshRatePage

Τελος πάνε στην καρτέλα Υπερβάσεις ρυθμού ανανέωσης που θα το βρέις απο το μενου της nVidia και πάνε στην ανάλυση που παίζεις το CS και βάλε το μέγιστο αριθμό Hz που μπορεί να σηκώσει η οθόνη σου στην ανάλογη ανάλυση. Μετά ανοιξε το CS λογικά θα έχεις τόσα fps όσα Hz έβαλες απο το μενού της ανάλυσης. ’μα δεν θες να κάνεις όλη αυτήν την διαδικασία βάλε το κάθετο συγχρονισμό στο "ανενεργό" και θα σου πάνε κατευθείαν 100 τα fps σου, αλλά θα χάσεις απο ποιότητα (θα εμφανιστούν κάτι κοψίματα στην οθόνη και κάτι ενοχλητικές γραμμες).

Αυτά.:)

Link to comment
Share on other sites

Καλα θα το κανω!Αλλα μπορεις να μου πεις γιατι επεσαν ετσι ξαφνικα τα fps?Α και μηπως μπορεις να μου δωσεις,αν σου ειναι ευκολο,τα ονοματα των καρτελων στα αγγλικα?

Link to comment
Share on other sites

Δηστυχος το CS έτσι κάνει.. :p

rates overides καπως έτσι ειναι το υπερβασεις ρυθμού ανανέωσης

Vertical Sync το καθετος συγχρονισμός

Perfomance settings το Ρυθμίσεις απόδοσης.

Γενικά μετάφρασε αυτά που σε είπα στα Αγγλικά, πιστεύω έχεις Lower :p :p

Link to comment
Share on other sites

Tι lower ρε,13 ειμαι,δεν ειμαι Αινσταιν!

Ρε τα εκανα αυτα αλλα τωρα εχω 74fps,και τα γραφικα ειναι ελαχιστα καλυτερα,αλλα δεν εχουν φτιαξει.

Απενεργοποιησα και το κάθετο συγχρονισμό,εχω 100fps αλλα και παλι τα γραφικα δεν ειναι καλα,δεν ειναι οπως ηταν πριν παρουσιαστει προβλημα και το παιχνιδι κολαει.

Τι να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.