Jump to content



Φωτεινότητα!


hemppants

Recommended Posts

Η οθόνη μου έχει χάσει την φωτεινότητα της! Στην αρχή την είχα 30% Brightness 100% Contrast και τώρα πρέπει να τα έχω και τα 2 στο 100% για να φαίνονται όλα καλά και καθαρά! Τώρα στο 30% φωτεινότητα ίσα που φαίνονται τα εικονίδια.

Η οθόνη είναι LG FLATRON T910B!

Link to comment
Share on other sites

Η πτώση της φωτεινότητας είναι φυσιολογικό φαινόμενο.

Πόσο καιρό έχεις την οθόνη και με τι μέσο όρο χρήσης / ημέρα;

Μία τάξη μεγέθους χρόνου μετά την παρέλευση του οποίου το πρόβλημα γίνεται αισθητό είναι min 3 έτη (με μέτρια προς έντονη χρήση).

Link to comment
Share on other sites

Την οθόνη την έχω 18 μήνες. Η οθόνη μένει τουλάχιστον 12 ώρες ανοιχτή την μέρα κάθε μέρα. Η πτώση της φωτεινότητας έγινε ακαριαία και όχι με την πάροδο του χρόνου. Δηλαδή μέχρι χθες ήταν μια χαρά. Ξαφνικά και από το πουθενά έπεσε η φωτεινότητα της.

Υπάρχει περίπτωση να είναι από την VGA;

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λες δεν προκύπτει θέμα φυσιολογικής φθοράς.

Τσέκαρε το καλώδιο αν είναι ΟΚ (αν και απίθανο να είναι αυτό) και τις ρυθμίσεις του vga driver (στα default).

Μετά πας για RMA (το πιθανότερο).

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον είναι η οθόνη, γιατί την άφησα για 2 ώρες κλειστή και όταν την άνοιξα ήταν καλά αλλά έχανε σταδιακά την φωτεινότητα της. Απλά χάνει την φωτεινότητα μέχρι ένα σημείο, μετά μένει σταθερή απλά πρέπει να το έχω στο 100%.

Η VGA μου βασικά δεν έχει αρκετό ρεύμα λόγου του αθλίου τροφοδοτικού που έχω! Υπάρχει περίπτωση να είναι από την VGA;

Link to comment
Share on other sites

Η δικια μου οθονη 4 μερες μετα την αγωρα της ειχε καει ...... Πηρα τηλεφωνο την LG και μεσα σε 2 μερες μου φερανε (καινουρια) κατα ποσο καινουρια ηταν δεν το ξερω γιατι κατι κουμπακια που εχει φενοταν χρισιμοπιημενα......Το καλο τουλαχιστον ειναι πος δεν ειχα αλο προβλημα με την οθονη και πος η onsite εγγηιση rules γιατι με ενα τηλεφωνο τελειωνεις και δεν χρηαζετε να τρεχεις σε αντιπροσοπιες και τετια........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.