Jump to content

blade_gld

Premium Members
  • Posts

    304
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

blade_gld's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Το δοκίμασα το compatibility mode . Σε σχεδόν όλες τις επιλογές του . Κάτι γίνεται με αυτά τα " μεγάλα γράμματα " που ζητάει .
  2. Το ψάχνω ακόμα . Προσπάθησα να στήσω virtual machine αλα αντιμετωπίζω διαφορα προβλήματα ( μάλλον με την cpu του laptop επειδή ειναι παλιό ) και δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω με virtual machines κλπ . Το θέμα μας ειναι να βρούμε πως θα κάνουμε το άθλιο προγραμματικι του υπουργείου να τρέξει σε Windows 10
  3. Ναι είναι και αυτο ενα σενάριο , αλά επειδή πρόκειται για άτομο το οποίο δεν είναι πολύ εξοικειωμένο με τους υπολογιστές και θα ήθελα να αποφύγω τέτοιες λύσεις .
  4. Προσπαθώ να τρέξω το πρόγραμμα του υπουργείου σε windows 10 και δεν τα καταφέρνω . Παίρνω το παρακάτω μήνυμα . Βάζω την ανάλυση που πρέπει και κάνω compatibility σε xp (sp3) Νομίζω πως το πρόβλημα είναι με το (Large Fonts) Δοκιμάζω να αλλάξω τις τιμές και από τα παρακάτω χωρίς τύχη . Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω ή να ξεκινήσω format σε windows 7 ?
  5. blade_gld

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Σκεφτόμουν να τα πάρω αλά δεν πρόλαβα την προσφορά . Θα πρέπει να εγιναν sold out πολύ γρήγορα . Λέω να πάρω τα silver bullet και ενα tempered glass
  6. blade_gld

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Πρόλαβε κανείς να πάρει τα JBL E1+ ;;;
  7. blade_gld

    dell u2414h backlight bleed

    AMD 7970 .Έκανα δοκιμές και με διαφορετικά καλώδια hdmi και στις 2 εισόδους της οθόνης . Οι διαφορές είναι πως τα χρώματα είναι πιο πολύ κίτρινα στο hdmi , αν βάλω το standard φαίνονται οκ . Δεν ξερω αν ειναι προβλημα αυτο απλα το αναφέρω γιατι μου φαίνεται περίεργο .
  8. blade_gld

    dell u2414h backlight bleed

    Η αλήθεια είναι πως στην πραγματικοτητα δεν είναι τόσο έντονο . Στην ουσία είναι η πάνω αριστερή γωνία που κάνει το bleeding και φαίνεται μόνο στο μαύρο . Αυτό που δεν περίμενα να είναι τόσο έντονο σε αυτό το monitor είναι το light glow . Ένα επίσης παράξενο είναι πως δοκίμασα το color profile SRGB και έχω πολύ διαφορετικά χρώματα σε mini display και hdmi συνδέσεις (στο ίδιο pc)
  9. blade_gld

    dell u2414h backlight bleed

    Να και η δικιά μου φρέσκια οθόνη . Την στέλνω πίσω ασυζητητί ;;; upload pictures online
  10. blade_gld

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Υπάρχει τρόπος για καθαρή εγκατάσταση της 5Q ? Πιο παλιά είχα δοκιμάσει αυτό -> LINK που πάει το κινητό στην 38R
  11. blade_gld

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Εγώ μετα το τελευταίο update εχω προβληματακια με το double tap to wake . Δεν πιάνει πάντα , σπάνια ξεκλειδώνει με την πρώτη (Θέλει 5-6 tap) . Μερικές φορές δεν πιάνει καθόλου .
  12. blade_gld

    27" οθόνη και τρεις επιλογές...

    Ψάχνομαι και εγώ για παρόμοιους λόγους για monitor 24-27 inch με budget ~300 € για PC και PS4 gaming . Προσωπικά με ενδιαφέρει η οθόνη να αποδίδει όσο το δυνατόν καλύτερο το μαύρο χρώμα σε σκοτεινό περιβάλουν . Προσανατολίζομαι προς BenQ EW2740L
  13. blade_gld

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Είχα το εξής πρόβλημα . Πάντα κατά το τέλος της κλίσης όταν έβγαζα το τηλέφωνο από το αυτί μου μου άνοιγε το notification bar , με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κλείσω πρώτα αυτό και μετά να τερματίσω την κλίση - πράγμα πάρα πολύ σπαστικό . Βρήκα στο forum του oneplus auto το app , και δουλεύει τέλεια . Φαίνεται το bug αυτό να υπάρχει και σε προηγούμενες εκδόσεις χωρίς να το έχουν διορθώσει . Εγώ είμαι με την official 44s
  14. blade_gld

    #labxmas2014 day 5 gift 9

    Το 42 ! Καλημέρα και χρόνια πολλά .
  15. blade_gld

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Χ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.