Jump to content



’γνωστα MP3...


takismanou7

Recommended Posts

Έχω στον Η/Υ MP3 που μου έχουν δώσει,τα οποία δεν έχουν ονομασία και ακούγοντάς τα δεν μπορώ να καταλάβω τον τραγουδιστή και τον ακριβές τίτλο του τραγουδιού!! Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα προγραμματάκι,site ή τελοσπάντων τρόπος για να αναγνωρίζονται τα άγνωστα MP3?????:help:

Link to comment
Share on other sites

Κανε ενα δείγμα upload και κάνε post τα links. Όλο και κάποιο μέλος θα τα έχει ακούσει.

pigassos19, αυτό λέγεται Vodafone Scanner και είναι υπηρεσία που παίζει η μουσική και καλείς ένα Vodafone αριθμό και σου το ανιχνεύει.

Link to comment
Share on other sites

Έβαλα να παίζει ένα mp3 και άνοιξα το μικρόφωνο,επειδή μου έγραφε κάτι για μικρόφωνο όταν άνοιγα την εφαρμογή και πάταγα <<click to identify song>>.Aλλά και πάλι δεν μου αναγνώρισε το τραγούδι και συνέχισα μετά και σε άλλα mp3 και ή μου έλεγε πάλι το ίδιο ή μου έλεγε για το μικρόφωνο(παρόλο που το είχα ανοίξει) και δεν μου τα αναγνώριζε πάλι...Εσύ το έχεις δοκιμάσει spanaks??? Σου δουλεύει κανονικά??? Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έλεγες βήμα βήμα τι να κάνω ακριβώς,γιατί δεν βγάζω άκρη με αυτό το πρόγραμμα και με μπερδεύει όσο εύκολο κ αν φαίνεται...

Link to comment
Share on other sites

Μισό να το βάλω... δεν το έχω σε αυτό το πισί...

Δεξί κλικ πάνω στο πρόγραμμα -> settings

Διαλέγεις την κάρτα ήχου σου και configure

Σε πάει στα recording settings

Αν έχεις επιλογή wave (σε αυτή που έχω τώρα δεν παίζει) τη διαλέγεις... (αυτό κάνω στο δικό μου)

αλλιώς το microphone...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.