Jump to content

Spanaks

Premium Members
 • Posts

  1,052
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Spanaks

 1. Το setpoint της logitech είναι απλά για τα πανηγύρια... Και μένα σε dinovo mini τα ίδια κάνει. Πότε εμφανίζεται πότε όχι.
 2. +1... Ακόμα και απαιτητικά 1080p δεν ζητάνε παραπάνω από 4-5Mbyte/sec. Ταχύτητα αστεία για τις δυνατότητες όλων των δίσκων σήμερα. (μόνο με κανά usb stick ίσως έχεις πρόβλημα).
 3. Το thundebird τα αποθηκεύει σε ένα ενιαίο αρχείο. C:\Documents and Settings\User\Application Data\Thunderbird\Profiles\57wnoqgh.default\Mail\Local Folders\ To ίδιο και το outlook. Για κάθε mail σε χωριστό αρχείο, θα πρέπει να τα αποθηκεύεις μόνος σου ένα ένα. Άμα μπεις σε αυτή τη διαδικασία με κάποιο προγραμματάκι, αφού εσύ θα ορίζεις που θα αποθηκεύονται, θα έχεις και το link που θες.
 4. Και νομίζω ότι παίζει ακόμα η διαφήμιση για τις τιμές του γερμανού στην tv.
 5. Εγώ μου έκανα δώρο... (τώρα πρέπει να μου κάνω δώρο και μαθήματα... χαχαχααχ:clap:)
 6. 0,28€ το χιλιόμετρο βγήκε πέρισυ... άστα να παν... (για 13.000 χλμ τα πάντα όλα μέσα του αυτοκινήτου τα έξοδα)
 7. Ελαφρώς offtopic, για διαχείριση εξόδων αυτοκινήτου χρησιμοποιώ μερικά χρόνια τώρα το http://www.spritmonitor.de/en/ . Άψογο... καλό γιατί χάνεις τη μπάλα αν δεν τα υπολογίζεις.
 8. Κάτι τέτοιο ίσως βολέψει περισσότερο. http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Digitizers.htm
 9. Στις εντάσεις που παίζει το παλικάρι δεν είναι για λάμπες...
 10. • Διακομιστής POP: pop3.live.com (πόρτα 995) • Απαιτείται POP SSL; Ναι • Όνομα χρήστη: Την Windows Live ID σας, για παράδειγμα [email protected] • Κωδικός Πρόσβασης: Ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Hotmail ή στο Windows Live • Διακομιστής SMTP: smtp.live.com (πόρτα 25) • Απαιτείται έλεγχος ταυτότητας από τον διακομιστή; Ναι (με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) • Χρειάζεται TLS/SSL; Ναι.
 11. Ωραίο φαίνεται. Ειδικά τα tabs πολύ βολικά (αν βέβαια και στο tab ενός φακέλου έδειχνε και πόσα μη αναγνωσμένα είχε ο φάκελος θα ήταν τέλοιο).
 12. Εγώ θα έλεγα τη μεγαλύτερη panasonic που μπορείς να πάρεις...:whistle2:
 13. Ελλάντα επίσης οι χάρτες πρέπει να είναι 2002-3, μη πω και παλιότερα. (δεν φαίνονται τα έργα για τους ολυμπιακούς του 2004, ούτε καν η Αττική Οδός...)
 14. Καλά μην παίρνεις και όρκο... Είχα δει πέρισυ αρκετά παράπονα για τις οθόνες των mac (είχα βγάλει προβλήματα οι 24", δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη)
 15. P42U10 -> plasma L42U12 -> Lcd Λόγω τεχνολογίας φωσφόρου, εικόνες που μένουν λίγη ώρα στην plasma αποτυπώνονται προσωρινά (όπως στις παλιότερες crt). Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. (πρακτικά πρέπει να βλέπεις σε σκοτάδι για να το καταλάβεις) Πρόβλημα υπάρχει σε περιπτώσεις που θα παίζει κανάλι ή στατική εικόνα για πάνω από 6-7 ώρες σερί... (ειδικά τα λογότυπα των Mega, Alter και Alpha είναι θάνατος λόγω λευκού). Βέβαια ξέρουμε ότι με την ελληνική tv το ζαπινγκ πάει σύννεφο. Πρακτικά μια plasma (με συγκρατιμένες ρυθμίσεις εικόνας π.χ. cinema mode και όχι τέρμα φωτεινότητα) δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για κάποιον που ξέρει συνειδητά ότι δεν θα την ξεχάσει με μια εικόνα σταθερή για ώωωωωωωρες. Το άγχος για σωστή χρήση ξεπερνιέται από τα άψογα χρώματα, τις απίστευτες σε σχέση με lcd γωνίες θέασης και το σωστό μαύρο. (και το λέω έχοντας τη φθηνότερη περσυνή plasma panasonic με ανάλυση 1024*768...)
 16. Μήπως θες να πεις 12ης γενεάς?
 17. Το ότι σκίζονται όταν δίνεις πολύ ένταση σημαίνει ότι ο ενισχυτής σου είναι αδύνατος και τα καίει.
 18. Εννοώ για αυτούς που έχουν διακόπτες-ροοστάτες για ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού. Οι απλές λάμπες οικονομίας δεν δουλεύουν με τέτοιους.
 19. 1$ = 0,66€ με βάση τις ισοτιμίες...
 20. Καλό είναι να αποφεύγονται σε χώρους που θα ανάβουν για λιγότερο από 5 λεπτά. Ειδικά όσο παλιώνουν, όλες θέλουν λίγη ωρίτσα για να φτάσουν σε μέγιστη ένταση. Επίσης καλό είναι να αποφεύγονται λάμπες από τα καλάθια carrefour, ikea, κ.λ.π. .... Επίσης έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και dimm-able λάμπες οικονομίας (osram νομίζω).
 21. Αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά από e-shop πλέον τα pcψώνια, γιατί έχω το μαγαζί δίπλα, παραγγέλνω το πρωί και το απόγευμα είναι στο μαγαζί η παραγγελία... (άμα φυσικά η τιμή είναι συμφέρουσα)
 22. Είχαν φτάσει κάτω από 200€ όταν το δολλάριο είχε φτάσει 3ο πάτο δεξιά. Τώρα τόσο είναι η τιμή τους. Ή περιμένετε να πέσουν ή ψάχνετε για μεταχείρο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.