Jump to content

Spanaks

Premium Members
  • Posts

    1.052
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Spanaks

  1. Από που ακούγεται το ζζζζζζζζζζζ ?
  2. Spanaks

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Και νομίζω ότι παίζει ακόμα η διαφήμιση για τις τιμές του γερμανού στην tv.
  3. Είχαν φτάσει κάτω από 200€ όταν το δολλάριο είχε φτάσει 3ο πάτο δεξιά. Τώρα τόσο είναι η τιμή τους. Ή περιμένετε να πέσουν ή ψάχνετε για μεταχείρο.
  4. Υποθέτω θα είναι όμως στην τελευταία τιμή που τα είχε online ~290€. Και σε mediamarkt/saturn υπάρχουν στα 300κάτι.
  5. Spanaks

    HTPC - HOME CINEMA

    Αν η 8600gt υποστηρίζει cuda είσαι εντάξει με coreavc, αλλιώς μόνο όσες ταινίες είναι με dxva για 1080p. μητιρκή με 780g και από διπύρηνο AMD ΑΜ2 (εγώ έχω τον 4850e) δεν θα έχεις πρόβλημα, είτε με hardware αποκωδικοποίηση (σε dxva ταινίες πάντα) είτε με επεξεργαστή (εμένα πιάνει ~40% cpu σε 1080p αν θυμάμαι καλά)
  6. To αυτό. Αν κάποιος έχει απαιτήσεις σε ήχο και έχει λεφτά δεν παίρνει 5500. Αν μπορεί να κάνει παραχωρήσεις στον ήχο τα παίρνει. Αν δε μπορεί να κάνει παραχωρήσεις και δεν έχει λεφτά για κάτι καλύτερο, τα παίρνει για να δοκιμάσει και μετά διαμαρτύρεται. It is that simple.
  7. Αναλόγως τη χρήση για την οποία προορίζονται...
  8. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    κάνει θαύματα...
  9. Έχουν πολύ καλές κριτικές γενικά τα teufel. Υποψιάζομαι καλύτερα σε μουσική.
  10. Αν "νοιώθεις" ότι χρειάζεσαι αναβάθμιση τόλμα το άφοβα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους (και το λέω έχοντας μια πρόσφατη τρύπα 700€ στην τσέπη από τον ενισχυτή και τα ηχεία που πήρα).
  11. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Κι ο ενισχυτής τι οδηγεί? Και γιατί είναι δεμένος ο κακόμοιρος?
  12. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    To sub-woofer κάτω εντάξει. Το woofer κάτω... ποιό woofer? To κεντρικό λες? Φέρτο αμέσως πάνω.
  13. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Αν δε θες να τραβάς καλώδια προς τα πίσω και για να μη πηγαίνουν χαμένα τα ηχεία, εγώ θα πρότεινα να μπουν στον τοίχο που είναι ο υπολογιστής λίγο ψηλότερα (περίπου στο ύψος των αυτιών ενός όρθιου). Δεν είναι το ιδανικό, αλλά θα γεμίζει πιο ωραία ο χώρος.
  14. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Κάνει μασάζ στα πόδια.
  15. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Λογικά το woofer θα είναι μαγνητικά θωρακισμένο (εκτός αν λέει κάτι άλλο το manual). Αν φοβάσαι για τις δονήσεις μη μασάς.
  16. (Με τρώει να πάρω ενισχυτή και ηχεία... :drool: )
  17. Σιγά... η εγγύηση έχει λήξει χρόνια τώρα... (και πείτε ότι δεν το έγραψα, αλλά τα ηχεία δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα πλέον...) ...και όπως ήταν αναμενόμενο... με το που έγραψα ότι όλα καλά... μετά από 1 ώρα κοντά στο 1/2 της έντασης τα ηχεία έσβησαν και δεν ξαναναψαν ποτέ... (ίσως λόγω ζέστης, αλλά τώρα μόνιμα ακούγεται ένα τζζζζζ όταν ανάβει το διακοπτάκι και δεν μπαίνουν ούτε σε standby...) Με γεια μου... *έδιτ και φυσικά αφού μείναν πάλι λίγη ώρα εκτός μπρίζας... δουλεύουν ξανά... Θα στείλω mail σε logitec και apc αύριο να δω απαντήσεις.
  18. Αααρχίσαμε... Μετά από μερικές διακοπές ρεύματος ενώ ήταν σε standby, πάω να δω μια ταινιούλα, ανάβω τα z5500 και μέχρι να αφήσω το Remote κάτω βλέπω ότι είχαν σβήσει. Λέω ******* τα κλεισα κατά λάθος. Τα ξανανάβω, σε 2 δευτερα κλείνουν με ένα χςςς. Ξανανάβω, ξαναχςςς και κλείνουν. Αρχίζω να βρίζω, λερώνω σωβρακάκι κλπ... Και εφαρμόζω την τελική λύση σβησίματος από το διακόπτη και αφαίρεση από τη μπρίζα. Ξαναβάζω μπρίζα, ανάβω διακόπτη, ανάβω ηχεία και παίζουν κανονικά, ΑΛΛΑ... Κάθε φορά που ανάβω το διακοπτάκι πίσω από το woofer ακούγεται ένα τσιτσιρισμα για λίγο από το woofer μέσα. Για κανά δεύτερο το πολύ και μετά παίζουν κανονικά... Να αρχίσω να ανησυχώ? Λέω να ανοίξω να δω από που έρχεται το τσιτσίρισμα. Το χει κανάς άλλος? *edit Τι ήθελα και μίλησα... Ξανάσβησαν στο άσχετο μετά από 20 λεπτά μουσικής. (Χθες έβγαλαν 2 ώρες ταινία στο max πάντως) Εγγύηση προφανώς ληγμένη... Να κυνηγήσω την apc για το πολύμπριζο ασφαλείας της άραγε?
  19. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Σε μια φθηνή καρέκλα θα εντόπιζα το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ορθοπεδική της σχεδίαση. Αν κάθεστε για ώρα και δεν σας πιάνει η μέση ο λαιμός κλπ κρατήστε την.
  20. :OT:ε δεν το λες και ξέθαμα:OT:
  21. Spanaks

    Δείξτε το γραφείο σας!

    βάλε το κεντρικό πάνω στην οθόνη
  22. Spanaks

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Απλά για να λες ότι έχεις υδρόψυξη. Χειρότερη από μια αερόψυξη μισής και βγάλε τιμής...
  23. Το ψηφιακό κομμάτι σταματάει στο pod (το οποίο δε φημίζεται για τα dac του κιόλας). Mail κατευθείαν στη logi και θα σε ενημερώσουν. (κάπου μέσα σ'αυτό το νήμα αναφέρεται ο τρόπος)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.