Jump to content

nForce 500 series, slides

Sol

Recommended Posts

Το techPowerUp έχει παρουσίαση της Νvidia nForce 500 σειράς με 56, για οποιον αντέξει, slides που καλύπτουν τα πάντα γύρω από το νέο nForce και τα καλούδια του.

πλέον εδώ (πατήστε launch)

Αντε και σε λιγους μηνες οι εργαζομενοι θα σταματησουν να παιζουν παζιεντζα (επιτελους) και θα παιζουν με το n-tune...:blink:

την εχουν κανει την φαση...για πενταχρονα..........

• 2 weeks later...

check this out:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2764

εντύπωση μου έκανε η ενσωμάτωση networking δυνατοτήτων που για πρώτη φορά βλέπουμε σε desktop όπως Queing και Trunking

χαρακτηριστικά που μεχρι τώρα συναντούσαμε σε routers ή servers

Αρχική απάντηση από SLN

Presentation removed at NVIDIA's request.

ώπα!

τα βγάλανε...

Malkav για το πιο πάνω link λέει.

Πλέον τα παρουσιάζουν εδώ σε javascript http://www.slizone.com/object/slizone_nforce590.html

(πατήστε launch)

όντως το network κομμάτι φαίνεται οτι βελτιώθηκε αρκετά, το first-packet μου άρεσε για μείωση του ping.

Αρχική απάντηση από Sol [Σήμερα, στις 20:08]

όντως το network κομμάτι φαίνεται οτι βελτιώθηκε αρκετά, το first-packet μου άρεσε για μείωση του ping.

Exω το Cfos Speed για το First Packet και τα πάει μιά χαρά....:D

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Exω το Cfos Speed για το First Packet και τα πάει μιά χαρά....:D

δεν αμφιβάλω, αλλά είναι πολύ θετικό το queing να γίνει hardware διαδικασία, με minimal delays και cpu utilization

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.