oekab1992 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2006 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Έχω ενα πρόβλημα. Ενώ ήμουν στο internet κόλλησα ενα spyware το οποίο δεν το βλέπω να τρέχει σαν κάποιο process στο παράθυρο εργασιών, δεν ειναι πουθενά στην εκκίνηση, και δεν ειναι πουθενά εγκατεστημένο στον πίνακα ελέγχου. Έχω antivirus το McAfee 2005 All In One αλλά έχει λήξει εδω και και μήνες και δεν κάνεο updates. Φυσικά δεν μου το καθαρίζει το σκατό αυτό. Έβαλα και την τελευταία έκδοση του Microsoft Antispyware και το ενημέρωσα κιόλας, αλλά μετά απο πλήρες σκανάρισμα τίποτα δεν βρήκε. Σας επισυνάπτω παρακάτω μια εικόνα για να δείτε τι έχει γίνει στο desktop μου. 4 μεγάλα παράθυρα έχουν βγεί στα δεξιά και δεν καταργούνται με τίποτα. Αν ειμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ και πατήσω πάνω τους βγαίνει μια μπάρα και κάνει κάτι downloading. Έχει δει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και τι λύσεις προτείνεται σας παρακαλώ!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Το Microsoft Antispyware δεν υπαρχει πλεον...Δοκιμασε:1)Adware SE 2)Ccleaner 3)Spy SweeperΕπισης δες και ενα Review που εχει φτιαξει ενα παλικαρι του Forum...Επισεις βαλλε για anti-virus το NOD 32 και για Firewall το Zone Alarm ...Ειναι ολα δοκιμασμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Κοίτα αυτόν τον κατατοπστικό οδηγό από τον jpavlyhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8007edit:sry $George Vasil$, δε πρόσεξα το link!Δοκίμασε να απενεργοποιείσεις το system restore των xp γιατί αναγεννά τα spyware (δεξί click στο my_computer-Ιδιότητες-Επαναφορά συστήματος-Απενεργοποίηση επναφοράς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Σήμερα, στις 13:58] Κοίτα αυτόν τον κατατοπστικό οδηγό από τον jpavly http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8007 edit:sry $George Vasil$, δε πρόσεξα το link! Δοκίμασε να απενεργοποιείσεις το system restore των xp γιατί αναγεννά τα spyware (δεξί click στο my_computer-Ιδιότητες-Επαναφορά συστήματος-Απενεργοποίηση επναφοράς) Δεν πειραζει man... πιστευω οτι τον καλυψαμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Το Microsoft Antispyware δεν υπαρχει πλεον... Δοκιμασε: 1)Adware SE 2)Ccleaner 3)Spy Sweeper Επισης δες και ενα Review που εχει φτιαξει ενα παλικαρι του Forum... Επισεις βαλλε για anti-virus το NOD 32 και για Firewall το Zone Alarm ... Ειναι ολα δοκιμασμενα.... Κατατοπιστικότατος ! Στην περίπτωση που πάλι δεν βγαίνει, τρέχουμε τα παραπάνω προγράμματα σε Safe Mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2006 Κλικ στην υπογραφή μου όπως λένε και τα παιδιά :P P.S. Το MS Antispyware υπάρχει ακόμα, μετονομάστηκε σε Windows Defender. Αλλά θέλει original Windows μετά από validation για να δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.