_K_Marios_ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2006 Γεια σας παιδια μπορείτε να με βοθησετε? 1)Ποιό ειναι το καλύτερο DVD-ROM που υπάρχει (η θα κυκλοφορίσει σε λιγο καιρό) και τί τιμή εχει? 2)Ποιό ειναι το καλύτερο DVD-RW που υπάρχει (η θα κυκλοφορίσει σε λιγο καιρό) και τί τιμή εχει ?????
astrolabos Ιούνιος 11, 2006 #2 Ιούνιος 11, 2006 Όλα ίδια είναι. Εξάλλου η τιμή τους δε δικαιολογεί ενδελεχές ψάξιμο πλέον
Sol Ιούνιος 12, 2006 #4 Ιούνιος 12, 2006 Όχι απαραίτητα ang3l, προφανώς και έχουν ιστορία αλλά και τα Nec είναι γρήγορα, στα οπτικά γενικά και η Pioneer (dvd-roms) είναι πολύ καλή
feanorian82 Ιούνιος 12, 2006 #6 Ιούνιος 12, 2006 Λατρεύω τα Liteon ως dvdrw (κανουν και σκαν με kprobe) και τα asus για ρομ.
CaptainMilo Ιούνιος 12, 2006 #7 Ιούνιος 12, 2006 Asus και Plextor και από μένα για DVD-RomsΤώρα όσων αφορά τα dvd-r , τι να πω , 2 φορές Nec είχα , κανένα πρόβλημα δεν μου έβγαλαν
Stamatis Ιούνιος 12, 2006 #8 Ιούνιος 12, 2006 DVD-Rom ψηφίζω AsusDVD-RW πιστεύω τα Nec είναι μία καλή οικονομική λύση. Τώρα άμα έχεις τα λεφτά εγώ θα πρότινα Plextor, αν και είμαι κάτοχος Nec, πολλοί κολλητοί μου λένε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με τα Plextor.
backgman Ιούνιος 12, 2006 #10 Ιούνιος 12, 2006 Προχθές βρέθηκα με 2 DVD-ROMs και έπρεπε να διαλέξω πιο θα κρατήσω.Ένα ASUS (DVD-E616A) και ένα Samsung (SH-D126C) και τα 2 καινούργια.Έτρεξα μερικά nero-speed-tests και είδα οτι το ASUS είναι αρκετά πιο γρήγορο στο διάβασμα απο αντεγραμμένο DVD+R (μέχρι και 63%) ενώ είναι το ίδιο γρήγορο στο διάβασμα απο αυθεντικό DVD (ταινία). Το NEC 3540A είναι 155% και 56% πιο γρήγορο απο το samsung και το asus αντίστοιχα στο διάβασμα απο αντεγραμμένο DVD+R και πολύ πιο αργό (λόγω firmware) στο διάβασμα απο αυθεντικό DVD.Με το NEC δεν έχω κανένα πρόβλημα οπότε θα το πρότεινα για DVD+-RW. Έχω και ένα LiteOn SOHW-832S και πρίν κλείσει χρόνο σταμάτησε να γραφεί DVD-R και μετα απο λίγο σταμάτησε και τα DVD+R (τα έγραφε κανονικά αλλα μετά δε διαβαζόντουσαν...)
figo Ιούνιος 12, 2006 #11 Ιούνιος 12, 2006 πιστευω τα για dvd-rom τα pioneer αποτελουν καλη λυσηοσο για dvd-rw ειχα το nec 3540a το οποίο πήγε για rma λογω του οτι σταματησε να διαβάζει κ να γραφει cd οπως κ ένα plextor κ επέστρεψα στο nec 2500a γενικα τα nec αποτελουν τιμια λυση
Vadergr Ιούνιος 12, 2006 #12 Ιούνιος 12, 2006 Πλεον, πιστευω οτι αν θελει καποιος να παρει 2 drives καλυτερα να εχει 2 dvd recorders ενα εκ των οποιων θα ειναι nec με πειραγμενο firmware για ripping.Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες.
FrOsT Ιούνιος 12, 2006 #13 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από figo πιστευω τα για dvd-rom τα pioneer αποτελουν καλη λυση Υπάρχουν ακόμα?_________________________________________________________________________LG dvd-rom, nec dvd-rw
Georgesod Ιούνιος 12, 2006 #14 Ιούνιος 12, 2006 Dvd asus. Υποστηρίζουν ultradma mode5 και αν κάνεις ripping ταινίες η όλη φάση γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Επίσης είναι και αθόρυβο. Για dvdrw έχω ένα lg 4167b και είμαι καραευχαριστημένος
blkik Ιούνιος 12, 2006 #15 Ιούνιος 12, 2006 Και για Dvd rom αλλά και για recorder θα προτιμούσα ένα Lg ή ΝecΤα pioneer σαν dvd rom δεν νομίζω οτι βγαίνουν πλέονSamsung δεν θα έπαιρνα Dvd rom (ίσως κάνα κινητό τηλέφωνο)Τα plextror τα θεωρώ ακριβά για αυτά που προσφέρουνΤα Asus και τα Τoshiba είναι επίσης καλά
deninho Ιούνιος 12, 2006 #16 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Πλεον, πιστευω οτι αν θελει καποιος να παρει 2 drives καλυτερα να εχει 2 dvd recorders ενα εκ των οποιων θα ειναι nec με πειραγμενο firmware για ripping.Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες. που μπορώ να βρω για το δικό μου? NEC 4550 :innocent:
ΣΤΕΦΟΣ Ιούνιος 29, 2006 #18 Ιούνιος 29, 2006 καλό θα ήταν κατε με να ειναι ιδιας μάρκας και τα δύο αρκεί να είναι η lg ή nec. οτιδήποτε αλλο δεν λέει!
Wizard! Ιούνιος 29, 2006 #19 Ιούνιος 29, 2006 Έχουν περάσει από τα trays μου, Asus, Nec, LG, Sony, Plextor. Tα Plextor είναι με διαφορά τα καλύτερα εξού και η τιμή τους. Τα άλλα ήταν καλά, αλλά ΟΛΑ στα 2 χρόνια άρχισαν τα προβληματάκια. Η διαφορά με το Plextor ήταν ότι αφού μίλησα με την Plextor Βελγίου (μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στο site τους), μου έστειλαν courrier που παρέλαβε το παλιό και μου έδωσε καινούριο, με ανανέωση της εγγύησης για άλλα 2 χρόνια, το οποίο ήταν και πιό καινούριο μοντέλο, γιατί το παλιό δεν υπήρχε, κι όλα αυτά μέσα σε 24 ώρες... Δε νομίζω να αγοράσω ξανά τίποτα άλλο...
panos2k Ιούνιος 29, 2006 #20 Ιούνιος 29, 2006 Ok τα plextor την ίδια αντιμετώπιση σε εγγύηση είχα και απο sony me dhl κλπ.Αλλά γιατί να τα σκάσεις τόσο χοντρά για κάτι που είναι το ίδιο πράγμα.Παλιά οκ είχαν 8mb buffer κλπ, τώρα δεν έχουν ουτε lightscribe
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.