Jump to content

Καλύτερο DVD-ROM k DVD-RW???

_K_Marios_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια μπορείτε να με βοθησετε?

1)Ποιό ειναι το καλύτερο DVD-ROM που υπάρχει (η θα κυκλοφορίσει σε λιγο καιρό) και τί τιμή εχει?

2)Ποιό ειναι το καλύτερο DVD-RW που υπάρχει (η θα κυκλοφορίσει σε λιγο καιρό) και τί τιμή εχει

?????

:help:

Όχι απαραίτητα ang3l, προφανώς και έχουν ιστορία αλλά και τα Nec είναι γρήγορα, στα οπτικά γενικά και η Pioneer (dvd-roms) είναι πολύ καλή

Asus και Plextor και από μένα για DVD-Roms

Τώρα όσων αφορά τα dvd-r , τι να πω , 2 φορές Nec είχα , κανένα πρόβλημα δεν μου έβγαλαν

DVD-Rom ψηφίζω Asus

DVD-RW πιστεύω τα Nec είναι μία καλή οικονομική λύση. Τώρα άμα έχεις τα λεφτά εγώ θα πρότινα Plextor, αν και είμαι κάτοχος Nec, πολλοί κολλητοί μου λένε ότι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με τα Plextor.

Προχθές βρέθηκα με 2 DVD-ROMs και έπρεπε να διαλέξω πιο θα κρατήσω.

Ένα ASUS (DVD-E616A) και ένα Samsung (SH-D126C) και τα 2 καινούργια.

Έτρεξα μερικά nero-speed-tests και είδα οτι το ASUS είναι αρκετά πιο γρήγορο στο διάβασμα απο αντεγραμμένο DVD+R (μέχρι και 63%) ενώ είναι το ίδιο γρήγορο στο διάβασμα απο αυθεντικό DVD (ταινία).

Το NEC 3540A είναι 155% και 56% πιο γρήγορο απο το samsung και το asus αντίστοιχα στο διάβασμα απο αντεγραμμένο DVD+R και πολύ πιο αργό (λόγω firmware) στο διάβασμα απο αυθεντικό DVD.

Με το NEC δεν έχω κανένα πρόβλημα οπότε θα το πρότεινα για DVD+-RW. Έχω και ένα LiteOn SOHW-832S και πρίν κλείσει χρόνο σταμάτησε να γραφεί DVD-R και μετα απο λίγο σταμάτησε και τα DVD+R (τα έγραφε κανονικά αλλα μετά δε διαβαζόντουσαν...)

πιστευω τα για dvd-rom τα pioneer αποτελουν καλη λυση

οσο για dvd-rw ειχα το nec 3540a το οποίο πήγε για rma λογω του οτι σταματησε να διαβάζει κ να γραφει cd οπως κ ένα plextor κ επέστρεψα στο nec 2500a

γενικα τα nec αποτελουν τιμια λυση

Πλεον, πιστευω οτι αν θελει καποιος να παρει 2 drives καλυτερα να εχει 2 dvd recorders ενα εκ των οποιων θα ειναι nec με πειραγμενο firmware για ripping.Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες.

Αρχική απάντηση από figo

πιστευω τα για dvd-rom τα pioneer αποτελουν καλη λυση

Υπάρχουν ακόμα?

LG dvd-rom, nec dvd-rw

Dvd asus. Υποστηρίζουν ultradma mode5 και αν κάνεις ripping ταινίες η όλη φάση γίνεται πολύ πιο γρήγορα. Επίσης είναι και αθόρυβο. Για dvdrw έχω ένα lg 4167b και είμαι καραευχαριστημένος :)

Και για Dvd rom αλλά και για recorder θα προτιμούσα ένα Lg ή Νec

Τα pioneer σαν dvd rom δεν νομίζω οτι βγαίνουν πλέον

Samsung δεν θα έπαιρνα Dvd rom (ίσως κάνα κινητό τηλέφωνο)

Τα plextror τα θεωρώ ακριβά για αυτά που προσφέρουν

Τα Asus και τα Τoshiba είναι επίσης καλά

Αρχική απάντηση από Vadergr

Πλεον, πιστευω οτι αν θελει καποιος να παρει 2 drives καλυτερα να εχει 2 dvd recorders ενα εκ των οποιων θα ειναι nec με πειραγμενο firmware για ripping.Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες.

που μπορώ να βρω για το δικό μου? NEC 4550

:innocent: :innocent: :innocent:

• 3 weeks later...

καλό θα ήταν κατε με να ειναι ιδιας μάρκας και τα δύο αρκεί να είναι η lg ή nec.

οτιδήποτε αλλο δεν λέει!

Έχουν περάσει από τα trays μου, Asus, Nec, LG, Sony, Plextor. Tα Plextor είναι με διαφορά τα καλύτερα εξού και η τιμή τους. Τα άλλα ήταν καλά, αλλά ΟΛΑ στα 2 χρόνια άρχισαν τα προβληματάκια.

Η διαφορά με το Plextor ήταν ότι αφού μίλησα με την Plextor Βελγίου (μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στο site τους), μου έστειλαν courrier που παρέλαβε το παλιό και μου έδωσε καινούριο, με ανανέωση της εγγύησης για άλλα 2 χρόνια, το οποίο ήταν και πιό καινούριο μοντέλο, γιατί το παλιό δεν υπήρχε, κι όλα αυτά μέσα σε 24 ώρες...

Δε νομίζω να αγοράσω ξανά τίποτα άλλο... :)

Ok τα plextor την ίδια αντιμετώπιση σε εγγύηση είχα και απο sony me dhl κλπ.

Αλλά γιατί να τα σκάσεις τόσο χοντρά για κάτι που είναι το ίδιο πράγμα.

Παλιά οκ είχαν 8mb buffer κλπ, τώρα δεν έχουν ουτε lightscribe

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.