morius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2006 Γεια σας.Ήθελα να ρωτήσω τι είναι το Analysing στο DVD Shrink. Και πότε το κάνει;Μέχρι τώρα έκανε Analysing και Encoding και έπερνε περίπου 1,30 ώρα ενώ τώρα κάνει μόνο Encoding και κάνει 25 λεπτά περίπου;Που οφείλετε αυτό;
voudas Ιούνιος 14, 2006 #2 Ιούνιος 14, 2006 υποτίθεται καλύτερη ποιότητα εικόνας στην ίδια συμπίεση καθώς περνάει όλη την ταινία και κάνει optimize...στα μενού έχει επιλογή.αν όμως μια ταινία χωράει ασυμπίεστη στο dvd δε χρειάζεται καν optimization οπότε κάνει μόνο rip...
kallileo Ιούνιος 14, 2006 #3 Ιούνιος 14, 2006 Δε υποτιθεται οντως προκυπτει καλυτερη ποιοτητα με διπλο περασμα. Το διπλο περασμα και ισως και καποιο φιλτρο ειναι απαραιτητα στις μεγαλες ταινιες.
morius Ιούνιος 14, 2006 Author #4 Ιούνιος 14, 2006 Oh ναι ρε παιδιά είχα ξεχάσει να κάνω την επιλογή στο Backup. Χίλια συγγνώμη
voudas Ιούνιος 14, 2006 #5 Ιούνιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Δε υποτιθεται οντως προκυπτει καλυτερη ποιοτητα με διπλο περασμα. Το διπλο περασμα και ισως και καποιο φιλτρο ειναι απαραιτητα στις μεγαλες ταινιες. το υποτίθεται πήγαινε στο ότι δεν έχω συγκρίνει οπτικά το αποτέλεσμα, το έχω πάντα enabled οπότε δεν μπορώ να πω κάτι χωρίς να το έχω δει...
kallileo Ιούνιος 15, 2006 #6 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Voudas το υποτίθεται πήγαινε στο ότι δεν έχω συγκρίνει οπτικά το αποτέλεσμα, το έχω πάντα enabled οπότε δεν μπορώ να πω κάτι χωρίς να το έχω δει... No problem....
Occultist Ιούνιος 15, 2006 #7 Ιούνιος 15, 2006 Εχμ...ύπαρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω προστασίες που βγάζουν cycle redundancy error στο dvdshrink?
morius Ιούνιος 15, 2006 Author #8 Ιούνιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 18:57] Εχμ...ύπαρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω προστασίες που βγάζουν cycle redundancy error στο dvdshrink? Τι εννοείς; Το μόνο πρόβλημα που μου βγάζουν εμένα μερικά DVD είναι στο Ripping αλλά πριν τρέξω το Decrypter τρέχω το AnyDVD και τα ξεκλειδώνει όλα Μάλλον αυτό εννοείς ε; Εννοείς στο Rip από το Shrink ε?
kallileo Ιούνιος 16, 2006 #9 Ιούνιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist Εχμ...ύπαρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω προστασίες που βγάζουν cycle redundancy error στο dvdshrink? Aυτο συνηθως βγαινει οταν υπαρχουν γρατζουνιες.
Occultist Ιούνιος 17, 2006 #10 Ιούνιος 17, 2006 Όχι, το βγάζει και σε μερικά dvd που έχουν κάποιου είδους κλείδωμα που δεν παρακάμπτει το dvdshrink. Τα δισκάκια παίζουν κανονικά.
panos2k Ιούνιος 17, 2006 #11 Ιούνιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Occultist Όχι, το βγάζει και σε μερικά dvd που έχουν κάποιου είδους κλείδωμα που δεν παρακάμπτει το dvdshrink. Τα δισκάκια παίζουν κανονικά. Κάντα rip με το dvdfabdecrypt! κατέβασε το απο το doom9.org
morius Ιούνιος 17, 2006 Author #12 Ιούνιος 17, 2006 Όπως είπα και πιο πάνω είναι για κλειδωμένο δισκάκια. ’ντε στην slysoft και κατέβασε το AnyDVD αυτό μόλις βάλεις το original DVD μέσα στο drive το τρέχεις,επιλέγεις το Drive που έχεις βάλει το DVD και μετά πατάς ρυθμίσεις και επιλέγεις να σπάσει όλους τους κωδικούς προστασίας. Πατάτε οκ,και μετά τρέχετε το πρόγραμμα που ριπάρετε και όλα οκ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.