Jump to content



775 bench system


Dr.Paneas

Recommended Posts

Όσο θα έχουμε να παίζουμε με άλλα συστηματάκια ( κοινώς retro overclocking όπως αποκάλεσε έξυπνα ο GV ) θα αρχίσουμε να αγοράζουμε Hardware για το "καλό" μας σύστημα σε 775. Από οτι βλέπω θα έχουμε δύο τέτοια συστήματα στα οποία το ένα θα είναι Core2 και στο άλλο Quad.

Το μόνο που έχουμε στην διάθεσή μας είναι ( και αυτο οχι ακομη το περιμένουμε στις 10 του μήνα ) είναι το Corsair 850HX. Επίσης υπάρχει και ένας Seagate 500άρης SATA II που θα φιλοξενήσει το λειτουργικό σύστημα.

Κάποιες μητρικες τις οποίες έψαξα και νομίζω οτι η επιλογή θα γίνει απο αυτές είναι οι εξής:

  • ASUS RAMPAGE EXTREME
  • ASUS COMMANDO
  • ASUS P5Q3 DELUXE
  • BIOSTAR TPOWER I45
  • GIGBAYTE EP45 EXTREME
  • DFI LP DK P45-T2RS PLUS

Τώρα για CPU έχω προβληματιστεί, e8400, e8500 ή e8600 ; Φυσικά αν βρούμε καποιον τέτοιον μεταχειρισμένο θα τον κλείσουμε.

Απο RAM υποθέτω 1x2GB DDR2 ή DDR3 ( εξαρτάτε απο την μητρική που θα επιλεξουμε) σε ότι πιο γρήγορο και δοκιμασμενο υπάρχει. Δεν το έχω ψάξει ακόμα είναι η αλήθεια.

Κάρτα γραφικών θα περιμένουμε να την αγοράσουμε τελευταία. Πιθανώς μία Radeon 4870X2 .

Από θέμα ψύξης έχουμε την γνωστή Ultra 120 black και την Zalman 9700 προσφατα αγορασμενη απο το ea6gka. Τώρα σκεφτόμαστε να δοκιμασουμε και το καινουριο wc μονο για CPU της Corsair αλλα δεν ξερω αν αξιζει ή αν θα ηταν καλύτερο να παμε σε full wc σύστημα. Εκεί θα χρειαστούμε πολυ βοήθεια guys γιατι κανεις μας δεν εχει εμπειρια πανω σε νερο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.