pontium Posted June 19, 2006 #1 Posted June 19, 2006 Hi all! Έχω ένα πρόβλημα με τις γραμματοσειρές μου στο Coreldraw X3 και το Photoshop CS2 καθώς δεν μπορούν να αναγνωριστούν με τίποτα και να ανοίξουν μέσα απ 'αυτά.Στο Coreldraw 9 και το Photoshop 6 λειτουργούσαν εντάξει.Οι γραμματοσειρές είναι οι περισσότερες τύπου DW.Κάπου άκουσα οτί θέλουν μετατροπή επειδή είναι παλιές αλλά με τι πρόγραμμα να το κάνω αυτό?Οι υπολογιστές που δουλεύω είναι επαγγελματικοί με την έννοια οτι πρέπει να κάνω κάτι γρήγορα.Επίσης θέλω αμα έχετε ή υπάρχει link για γραμματοσειρά σαν αυτή του "Iron Maiden". Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.:flower:
Tsofli Posted June 20, 2006 #2 Posted June 20, 2006 Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι περί αυτού :cry:, αλλά την γραμματοσειρά που θέλεις μπορείς να την βρεις στο DaFONT όπως και αρκετές άλλες . Υ.Γ. Καλωσόρισα
pontium Posted June 21, 2006 Author #3 Posted June 21, 2006 Eυχαριστώ φίλε μου,η γραμματοσειρά δουλεύει άψογα!:flower: Έκανα μια πατέντα και λειτουργεί στο coreldraw αλλά όχι στο photoshop,προς το παρόν τα κάνω όλα export τα αρχεία σε eps. .To πρόβλημα όμως παραμένει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.