Jump to content



Αγορά κάρτας AGP


Kenpachi

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο forum και θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε καμια συμβουλή ως προς το ποια κάρτα γραφικών να επιλέξω.:innocent:

Το συστημά μου είναι το παρακάτω:

CPU: p4 2.66 mhz

M/B: Asus P4C800

GPU: Fx 5600

Ram: 2x256 + 1x512=1024

Psu: 300W plaisio :whistling

Μου έχει κάτσει στο μάτι η Χ800 ΧΤ αλλά φοβάμαι μήπως το σύστημα μου δεν μπορει να την αξιοποιήσει και ίσως θα έπρεπε να καταλείξω σε κάτι πιο λιτό όπως μια 6600gt.

Έσείς τι προτείνετε?

Η αγορά της κάρτας θα συνδυαστεί με το Psu hiper type r και ένα καλό case stacker η Kandalf και πιστεύω ότι θα περιορίσουν την δίψα μου για πλήρη αναβάθμιση!!

Ευχαριστώ και keep up the good work :clap: :clap:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες!

Αν πας για κάρτα τώρα, θα πρέπει να δείξεις υπομονή, καθώς βγαίνει σε μερικούς μήνες η κανούργια σειρά της nvidia (για ati δεν ξέρω)! Με μια μεταχειρισμένη 6600gt θα δεις σημαντική διαφορά, μια κ δεν αξίζει να επενδύσεις σε κάτι ακριβό τώρα...

Αφού πας για αναβάθμιση πάρε κάτι ''ουσιαστικότερο'' όπως μητρική+επεξεργαστή κ όχι ένα ακριβό κουτί, αν κ σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένεις, καθώς η intel θα αμολύσει τους conroe σε λίγους μήνες, οι οποίοι λέγεται πως ρίχνουν ένα 15-20% στου 939 κ πηγαίνουν πολύ καλά σε overclocking ακόμα κ με αέρα.

Χρησιμοποίησε το search. Έχουν συζητηθεί παρόμοια θέματα πολλές φορές για τροφοδοτικό, για vga κτλ κ νμζ θα βρεις άπειρο υλικό...

Link to comment
Share on other sites

Πάρε μια μεταχειρισμένη 6600GT (τις πουλάνε γύρω στα 80 νομίζω εδώ και στο PC Technology) ή κάποια X800GTO/X800GTO2 αν βρεις, ανέβασε τον επεξεργαστή όσο μπορείς, και άλλαξε τροφοδοτικό και κουτί.

Αν θες να κάνεις αναβάθμιση πρέπει να αλλάξεις οπωσδήποτε επεξεργαστή και μητρική και καλό θα ήταν και μνήμες αν δεν έχεις καλές. Αν υπολογίσεις και τα υπόλοιπα παραπάνω πας για καινούριο σύστημα οπότε κρατήσου ακόμα όσο μπορείς ή πούλα το όσο μπορείς ακόμα (όχι οτι θα πιάσει τπτ σπουδαίο) και πάρε κάτι καινούριο. Με 550-600 (χωρίς κουτί και τροφοδοτικό) κάνεις καλή αναβάθμιση.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες να πάρεις κάτι άμεσα τότε η δική μου πρόταση σε low cost είναι 7600gt.Αν ανεβάσεις και άλλο το budget τότε πήγαινε για ATI Χ1800 GΤΟ2 ή κάτι παρόμοιο...

PS: O Hitsugaya είναι καλύτερος από τον Zaraki :p

Link to comment
Share on other sites

Εγω προτεινο να παρεις το καλυτερο που μπορεις απο καρτα , και ενα καλυτερο τροφοδοτικο .

Το συστημα σου, δεν ειναι χωμα.

Βαλε κατι καλο , για να εισε ετοιμος και για το μελλον ( Vista)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Τελικά μαζί με το τροφοδοτικό της Hiper πήρα και το Cm Stacker και τώρα μου έχει μείνει μόνο η vga.

Έχω δει ότι στο plaisio έχει την 6800 της albatron στα 80 ευρώ.Μήπως η αγορά της συγκεκριμένης κάρτας σε συνδυασμό με το ξεκλείδωμα των 4 pipelines είναι η καλύτερη επιλογή για το σύστημα μου??

Τέλος επειδή τώρα με το νεο κουτί σκοπεύω να κάνω oc την cpu μήπως θα ήταν καλύτερα να αλλάξω την μαμά ψύκτρα με κάτι καλύτερο η μήπως κάτι τέτοιο θα ήταν υπερβολή?:unsure:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.