Jump to content



Παιδια προβλημα με τα dvd


o polonos

Recommended Posts

Για χαρα εχω ενα προβλημα με τα dvd βασικα οταν θελο να δω καποια ταινια με το windows media player μου βγαζει το εξεις σχεδιο Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτού του DVD από το Windows Media Player, επειδή δεν έχει εγκατασταθεί συμβατός αποκωδικοποιητής DVD στον υπολογιστή σας. Τι μπορει να φταει??? Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Θέλει MPEG2 decoder για να δεις DVD από τον WMP, τί δουλειά έχει το DivX?

Πολωνέ αν δεν έχεις κάποιον DVD Player (PowerDVD, Intervideo κτλ.) προμηθεύσου έναν, είναι πολύ πιο βολικοί από τον Media Player (στο θέμα αναπαραγωγής DVD εννοείται, αφού τέτοιοι είναι!). Εναλλακτικά κατέβασε το K-Lite Codec Pack (2 εκδόσεις, lite ή mega, με την δεύτερη με αρκετά έξτρα) που έχει ότι μπορείς να φανταστείς από codecs και καθάρισες.

Link to comment
Share on other sites

K-Lite Codec Pack εχω εδω και πολυ καιρο και τωρα μου βγαζει αυτα: Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή βίντεο DVD από το Windows Media Player αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε να μειώσετε τον αριθμό των χρωμάτων που εμφανίζονται στην οθόνη σας ή μειώστε την ανάλυση οθόνης. Για πρόσθετες λύσεις, επιλέξτε "Περισσότερες πληροφορίες" για να μεταβείτε στην "Αντιμετώπιση προβλημάτων" του DVD. :rant: :rant:

Link to comment
Share on other sites

vlc player,ειναι καταπληκτικος player...δεν εχω βρει ουτε ενα ειδος αρχειου (εκτος rmvb που παιζουν με τον real player),που να μην παιζει!

(εγκαθιστωντας codecs divx,xvid, σταματησε να μου γυριζει το πληκτρολογιο απο ελληνικα σε αγγλικα κ τουμπαλιν!!!!!ξερει κανεις γιατι,ή τι πρεπει να κανω?)?

Link to comment
Share on other sites

πολωνε,μια ερωτηση...μηπως αλλαξες την αναλυση στην καρτα γραφικων ή στην οθονη,και το ενα δεν υποστηριζει την αλλαγη της αναλυσης του αλλου?ισως αφελης η ερωτηση μου,αλλα εχω ακουσει να συμβαινει αυτο σε γνωστο μου....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.