Jump to content



LG 700s Studioworks Help


JdCZT

Recommended Posts

Εχω ένα μικρό πρόβλημα με την παραπάνω οθόνη.Την είχα αγοράσει πρίν 2.5 χρόνια περίπου και τον τελευταίο μήνα όταν εμφανίζονται φωτεινά καρέ και γενικά αποχρώσεις του λευκού τόσο σε παιχνίδια,στην επιφάνεια εργασίας με φωτεινό wallpaper,οσο και στο tv tuner,κάνει ένα ήχο υψηλής συχνότητας.Αυτό γίνεται με συχνότητα 2 μέρες στις 7 και με διάρκεια μιας ώρας περίπου.Με επανεκκίνηση σπάνια νιώθει.Είναι 17'' CRT 1280x1024 75Ηz (την δουλεύω 1024x768 85Hz) dot pitch 0.27mm με interface VGA(HD-15)

To ΤV Tuner είναι εξωτερικό αυτοτροφοδοτούμενο και η οθόνη παίρνει σήμα απο αυτό υποχρεωτικά.Η κάρτα γραφικών δίνει σήμα στο TV Tuner και είναι η Leadtek Ti4200.

To TV Tuner είναι το Αvermedia Box 5 Live.:...:

Link to comment
Share on other sites

αυτές οι οθόνες νομίζω ότι έχουν 3 χρόνια εγγύηση. γιατί δεν την στέλνεις στην αντιπροσωπία ?

το tv tuner πόσο καιρό το έχεις?

μήπως το έβαλες πριν ένα μήνα και από τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα?

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που ακούς είναι η συχνότητα της οριζόντιας σάρωσης και ελάχιστα μπορείς να κάνεις για να το διορθώσεις.

Μπορεί να προέρχεται από τον μετασχηματιστή υψηλής της οθόνης ή τον μετασχηματιστή ταλάντωσης στο κύκλωμα της οριζοντίου σάρωσης...

Οταν βλέπεις το λευκό, τότε περνάει περισσότερο ρεύμα από τους μετασχηματιστές με αποτέλεσμα να ταλαντώνουν τα τηλίγματά τους.

Εαν έχει διαροή ο μετασχηματιστής υψηλής θα σου έρχεται και μιά παράξενη μυρωδιά από ΟΖΟΝ λόγο του βολταϊκού τόξου που δημιουργείται.... :D

Τεσπά ..... μην κάνεις μόνο καμμιά βλακεία και ανοίξεις το σασί της οθόνης και βάλεις χέρι σε πράγματα που δε γνωρίζεις γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να κολατσίσεις 30000-45000 volt ανάλογα τις ίντσες της οθόνης σου..

Αν σου είναι πολύ ενοχλητικός ο θόρυβος πήγαινέ την σε κάποιο service..;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.