Jump to content



Έλεος τα Win XP με τα ελληνικά


Alucard

Recommended Posts

Έχω το εξής πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά

Είχα ένα πρόβλημα με το Panda Antivirus, και το έκανα απεγκατάσταση και όταν πήγα να το ξαναεγκαταστήσω έλεγε ότι υπάρχει νεότερη έκδοση εγκατεστημένη.... Οκ λέω καποιο πρόβλημα στο registry του μηχανήματος. Κατεβάζω την trial έκδοση του Advanced Registry Doctor και τρέχω το πρόγραμμα και βρίσκει ούτε λίγο ούτε πολύ 800 λάθη στο registry. Κάνω τελοσπάντων την επιδιόρθωση και πάω να τρέξω το Panda Antivirus Setup να δώ εάν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Εμφανίζεται ένα παράθυρο "και καλά" της εγκατάστασης αλλά στα αλαμπουρνέζικα, και μόνο μερικοί χαρακτήρες ήτανε στα αγγλικά ενώ κανονικά έπρεπε να μου το εμφανίζει όλο στα ελληνικά. Δοκίμασα να πάω Πινακας ελέγχου->Ρυθμίσεις Γλωσσας->Υποστήριξη Unicode Χαρακτήρων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα....

Καμία λύση;;;

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μια επαναφορά συστήματος ή επανεγκατάσταση (απο πάνω) τα Windows...

Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα και επιδή μάλλον έχεις πολύ καιρό να κάνεις format, προτείνω ένα format...

Θα στρώσουν όλα...

Link to comment
Share on other sites

Τα είχα ήδη όλα στα ελληνικά. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα αφού εγκατέστησα ΌΛΕΣ τις ελληνικές γραμματοσειρες που είναι στο Code page conversion table όπως φαίνεται στιν δεύτερη φωτό στο παραπάνω πσοτ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.