Jump to content

phantom

Premium Members
  • Posts

    58
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

phantom's Achievements

  1. phantom

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Έχοντας κλείσει και εγώ 10 χρόνια και 3 μήνες ως μέλος του φανταστικού αυτού forum... έχω να ευχηθώ τα καλύτερα και μόνο τα καλύτερα για το μέλλον! Έχουμε δει πολλά τεχνολογικά forum να έρχονται και να φεύγουν... (ααααααχ pcw.gr )... λίγα όμως είναι αυτά που κράτησαν και θα συνεχίσουν να κρατάνε, πάνω απ όλα λόγο των ανθρώπων που τα υποστηρίζουν! Χρόνια πολλά λοιπόν Lab-η.... και σου εύχομαι... αθάνατο!
  2. phantom

    Σχετικά με αντικατάσταση tablet της Samsung...

    Τελικά μετά απο επιμονή... και μιας και δεν υπήρχε ίδιο/αντίστοιχο tablet ίδιων χαρακτηριστικών σε παρόμοια τιμή... έγινε επιστροφή χρημάτων!
  3. Θα ήθελα τα φώτα σας για ένα θεματάκι... Έχω αγοράσει ένα Galaxy Tab Pro απο γνωστή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, το οποίο απο την αρχή είχε κάποια θέματα. Μετά απο αρκετή ταλαιπωρία, η Samsung έδωσε το ΟΚ για αντικατάσταση. Βλέπω όμως στο site του καταστήματος πως δεν έχει πλεον Galaxy Tab Pro... αλλά στα ίδια χρήματα έχει κάποια άλλα που είναι σαφώς υποδεέστερα του Pro. Αν πάω στο κατάστημα και μου απαντήσουν πως όντως δεν υπάρχει Pro προς αντικατάσταση, τι επιλογές έχω και τι υποχρέωση έχει το κατάστημα, μιας και πρώτον θέλω tablet... και δεύτερον με ΙΔΙΑ και όχι χαμηλότερα specs... Ευχαριστώ...
  4. Συγνώμη για την ανασκαφή του θέματος... αλλά έχω μια ερώτηση που δεν αξίζει να ανοιχτεί νέο thread... Σκοπεύω να πάω Τσεχία (Brno)... με την διαδρομή να έχει ως εξής... πτήση απο Θεσσαλονίκη προς Βουδαπέστη... αεροδρόμιο Βουδαπέστης μέχρι σταθμό λεωφορείων μέσα στην πόλη... λεωφορείο μέχρι Brno... Στην ουσία θα χρειαστώ χρήματα μόνο για να βγάλω εισιτήρια για το λεωφορείο/μετρό... Ευρώ δέχονται τα εκδοτήρια? Αν βγάλω εισιτήρια με κάρτα Debit, υποθέτω πως θα μου κρατήσει προμήθεια συναλλάγματος (2,5€ + κόστος εισιτηρίου), σωστά? Αν δεν βολεύει ο παραπάνω τρόπος... τι προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  5. phantom

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Δεν θα το λεγα... Βάση νόμου ναι... φταίει πάντα ο απο πίσω... αλλά αν κάποιος είναι μοτοσικλετιστής μπορεί να καταλάβει πως είναι απλά ένα άσχημο ατύχημα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.