Jump to content



το ψήσιμο του cpu συνεχίζεται...


Wise_prt

Recommended Posts

Γεια χαρά guys, το ίδιο πρόβλημα για το οποίο είχα ποστάρει πρίν λίγο καιρό με ξαναφαίρνει σε αδιέξοδο!

έχουμε μια mobo: asus P5WD2-E PREMIUM, ενα CPU: intel pentium D 3,2 ghz 1gb ram DDRII 533, 2 sataII hdd 160gb, ενα psu raptox 450w silent.

Το πρόβλημα είναι οτι το cpu ανεβάζει 80αρια ακόμα και κατα την αναμονή σε BIOS. Δοκίμασα λύσιες όπως αλλαγή psu, πρόσθεση coolers, ακόμα και ψύκτρα "ΤΕΡΑΣ" της ASUS (βλέπε cpu cooling problem post) αλλά τίποτα...

plz βοηθάτε...

thnx!

Link to comment
Share on other sites

την θερμοκρασια την βλεπεις απο το βιος αυτην? πιασε την ψυχτρα και δες αν ειναι ζεστη.. αν εχει 80 βαθμους θα μπορεις να την πιασεις μερικα δευτερα μονο.

θελω να πω οτι η θερμοκρασια που δειχνει το βιος μπορει να ειναι λαθος....

υ.γ το psu γιατι το αλλαξες? δεν εχει σχεση με την θερμοκρασια του cpu.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, την θερμοκρασια απο τα bios την βλεπω..η ψυκτρα "σε αφηνει" να την αγγιξεις για περιπου 5 δευτερα, μετα καιγεσαι!!

το συγκεκριμενο psu εχει ενα ανεμιστηρα απο την κατω μερια που υποτιθεται οτι ρουφαει τον ζεστο αερα του cpu αλλα μαλλον το θερμαινει χειροτερα στην πραξη..για αυτο και το αλλαξα.

το κουτι μου, εχει ενα 8αρι ανεμιστηρα στο πλαι που βγαζει αερα και ενα 12αρι στο πισω μερος το οποιο βγαζει και αυτο αερα. Επισης παρατηρω οτι γενικοτερα θερμαινεται και η vga αρκετα αλλα και η mobo. μηπως να φταιει το mobo το συγκεκριμενο, να το "στειλω στην εγγυηση" κια να παρω αλλο? απλα θα θελα να προτεινετε μια λυση guys ...εχω εξαντλησει ιδεες κ λυσεις ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.