Jump to content



Πληρες συνχρονο συστημα


Gr_God

Recommended Posts

Πωλειται η εξης παρακατω συνθεση, η οποια αποτελει ενα πραγματικα συγχρονο και ισχυροτατο μηχανημα και οχι προιον καποιου stockhouse η αναμαζωματα. Ειναι το καθημερινο μου PC τους τελευταιους λιγους μηνες το οποιο δινω σε πολυ χαμηλη τιμη γιατι εχω παραγγειλει εναν φορητο υπολογιστη πλεον αφου δεν μενω σπιτι σχεδον καθολου.

Επεξεργαστης : Intel Pentium D920 Dual Core (με +20 ευρω τοποθετειται μια τεραστια ψυκτρα της Titan αντι της μαμας του, που θα δωθει στο..χερι)

Μητρικη : Asus P5WD2-E Premium 975X (Intel high definition, η μητρικη με τα αντερα της πανω, τα γνωστα)

Μνημη 1GB Twinmos DDR-2 (με +70 ευρω μπαινουν 2Χ512ΜB SuperTalent PC2-8500 η με +150 ευρω 2Χ1GB Crucial PC2-6400)

Καρτα γραφικων : Gigabyte X1600Pro 256MB Silent Pipe (υλοποιηση χωρις καθολου ανεμιστηρες)

Σκληρος δισκος Samsung 160GB SATA-2 (με +25 ευρω Seagate 250GB με 4 ετη εγγυηση η με +100 ευρω ΚΑΙ οι δυο δισκοι τοποθετημενοι)

DVD-RW Pioneer

Τροφοδοτικο NorthQ 400W Ultra silent με τηλεχειρισμο (με +30 ευρω δινεται με τροφοδοτικο Modular Be-Quiet 530W εντελως αθορυβο και πανισχυρο)

Κουτι ThermalTake Armor Black (το κουτι εχει ενα ανεπαισθητο ραγισμα στην πανω αριστερη μερια της προσοψης, στην πανω μερια του κουτιου, απο χτυπημα. Αν και δυσκολα παρατηρειται (δεν το επιανε η φωτο) και δεν επηρεαζει καθολου το κουτι δεν παευει να αποτελει ελλατωμα και φυσικα το αναφερω).

To συστημα επισης εχει τρια φωτα neon (black light και μπλε) τα οποια εχουν διακοπτες on/off τοποθετημενους στην προσοψη, και τα απαραιτητα αξεσουαρ (πχ ανεμιστηρες)

Το συστημα δινεται χωρις οθονη και πληκτρολογιο-ποντικι, αλλα αν χρειαζεστε επικοινωνηστε μαζι μου να δουμε τι μπορει να γινει.

http://img140.imageshack.us/img140/7738/resizewizard1jd3.jpg

Το παραπανω συστημα μπορει με ανεση να τρεξει οποιαδηποτε εφαρμογη και παιχνιδι. Επισης μπορει αν το επιθυμειτε να λειτουργησει ανετα και στις συχνοτητες του Extreme Edition της Intel (3.73ghz) ο οποιος επεξεργαστης ξεπερνα ανετα τα 1000 ευρω μονος του. Δεν θα εχει εγγυημενα το οποιοδηποτε προβλημα λειτουργωντας ετσι και δεν χανει την εγγυηση του, αλλα θα παραδοθει ετσι μονο κατα εντολη του πλειοδοτη. Το συστημα εχει κανονικα 3 ετη παρα λιγους μηνες εγγυηση για επεξεργαστη-μητρικη-καρτα γραφικων-σκληρο δισκο και 1 ετος εγγυηση για τα υπολοιπα, θα δοθουν σχετικες αποδειξεις αγορας φυσικα.

Τιμη για ολα μαζι 700 ευρω και βλεπουμε...

Αλλαγες στην συνθεση γινονται, αλλα οχι υπερβολες. Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.