amgamer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2006 εχουμε και λεμε! εχω δυο παλιες μητρικες. μια asus p4b533 κ μια albatron px865. πριν κανα δυο μερες ενω τα συστηματα πηγαιναν τρενο...ξαφνικα ο ενας με την Ασους... σταματα να αποκρινεται.ψαχνω ψαχνω.καταληγω στην μητρικη,μιας και δν αποκρινοταν με τπτ!δεν δουλευε τπτ.ουτε λαμπακια ουτε τπτ.λεω νταξει τα εφτυσε.την ξαναδοκιμασα κ με αλλα υλικα πανω τπτ.ηταν 100% η μητρικη. περνανε 2 μερες..μαλιστα πηγα να παρω κ αλλη κ δεν βρηκα s.478 εχουν καταργηθει απο παντου!!! δε πειραζει λεω θα βρω μεταχειρισμενο. χθες λοιπον ετσι οπως χαζευα στο αλλο μου pc.ξαφνικα τρωει ρεσετ!!!οπα λεω????!!!:devil: τι διαολο!δεν ειχε ξαναγινει ποτε!!! παει να κανει ρεσταρτ τπτ! ειχε κολλησει εκει!δεν ανοιγε παλι η μητρικη!!! δοκιμαζω κολπα ιστοριες...τπτ!!!!δεν αποκρινεται ουτε αυτη η μητρικη.... και ρωτω τι διαολο οι πουστηδες βαζουν ημερομηνια ληξης για να αγορασουμε αλλες??? καπως μου ρχετε κ λεω κατσε να δοκιμασω το αλλο pc μπας κ του ρθε επιφωτηση! κ του ρθε! εκει που δεν δουλευε τπτ στην μητρικη αρχισαν ολα να βαρανε!επειδι ειχα αφαιρεσει μνημες καρτες κτλ κτλ...λεω τι εγινε??? τι να πω!!! ΒΑΖΩ τα παντα πανω κ δουλευε κανονικα. ουτε το μπιος δεν ειχε σβηστει απο την αφαιρεση της μπαταριας τι να πω. τωρα περιμενω να γινει το ιδιο ακριβως θαυμα κ στο αλλο μου :...: ρε σεις τι γινετε???εχει κανεις καμια λογικη εξηγηση??? εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχουν βαλει καποια ημερομηνια απο τα εργοστασια κ σβηνουν για καποιες μερες..τπτ αλλο δεν μπορει να γινετε.
amgamer Ιούλιος 29, 2006 Author #3 Ιούλιος 29, 2006 το υποψιαστηκα.αλλα πως μετα επανηλθε??με ηλεκτροσοκ???δεν ξερω..δεν εξηγειται αυτο το πραγμα.ασε που εχω και σταθεροποιητη τασης..(καλα να μου πεις..σιγα τα αυγα..)αλλα ρευμα δεν ειναι.γιατι ο ενας το παθε ενω ηταν σβηστος.παω να αναψω κ τπτ.ενω ο αλλος μου το κανε μπροστα στα ματια μου.ρεσεταρισε το συστημα χωρις πτωση τασης..θα το ακουγα απο τα 7.1!!
amgamer Ιούλιος 29, 2006 Author #4 Ιούλιος 29, 2006 για ολα υπαρχει μια λογικη εξηγηση!το προβλημα ηταν το εξης..τα 2 pc τα ενωνει ενα τοπικο δικτυοχωρις να ξερω πως..δημιουργηθηκε καποιο σκαλωμα μεταξυ των καρτων δικτυων και μπλοκαραν και οι δυο μητρικες.το προβλημα λυνοταν απλα.αρκει να βγαζες κ τα δυο pc απο το ρευμα,να τα ξαναβαζες κ να τα ανοιγες ταυτοχρονα ωστε η μια καρτα να ξεμπλοκαρει την αλλη.κ αυτες να ξεμπλοκαρουν τις 2 μητρικες.θα μου πεις πως το βρηκες??πειραματα..:-)ας κλειδωθει...
ang3l Ιούλιος 29, 2006 #5 Ιούλιος 29, 2006 όχι και να κλειδωθεί, αυτό πρέπει να γίνει sticky :P :rofl: :happy2: :flag:
amgamer Ιούλιος 29, 2006 Author #6 Ιούλιος 29, 2006 ναι..η αληθεια ειναι,οτι ο,τι κουφο θα μου συμβει εμενα.αλλα παντα βρισκω την λαμουρια.
amgamer Αύγουστος 17, 2006 Author #7 Αύγουστος 17, 2006 και η ιστορια ξανα επαναλαμβανεται!θα μου σπασει τα νευρα αυτη η ασυμβατοτητα.παλι εμεινα χωρις pc.κ το θεμα ειναι οτι τωρα δεν πετυχαινει!
downfoot Αύγουστος 17, 2006 #8 Αύγουστος 17, 2006 they are between us...they are controlling our computers...the truth is out there...
amgamer Αύγουστος 17, 2006 Author #10 Αύγουστος 17, 2006 εδω χρειαζομαστε την εμπειρια καποιου ειδικου στα δικτυα.το προβλημα οφειλεται στην καρτα δικτυου του pc που την εχει ενσωματωμενη.αυτη δεν ξερω πως..μπλοκαρει απο καποια ασυμβατοτητα κ ετσι κολλαει ολη η μητρικη εξαιτιας της.πατας να ανοιξει το pc δεν λειτουργουν ουτε καλωδιολωριδες τπτ.ουτε λαμπακια τπτ.ειναι ολα βραχυκυκλωμενα..βγαζεις την καλωδιολωριδα κ ολα ειναι οκ ανοιγουν τα cd ολα.ετσι ηταν κ την αλλη φορα.μονο που τωρα ενω ανοιγω το 2 υπολογιστη για να δωσει ξανα εντολη η μια καρτα στην αλλη κ να ξεκολλησει δεν το κανει!!!!!εβγαλα μπαταριες καρτες..εσβησα ρευματα τπτ!!!υπαρχει καποιος τροπος hard reset μητρικης?????ανοιγεις το pc κ ειναι ολα βραχυκυκλωμενα.τι να πω!!!!!!!!!???????κ στο πλαισιο να την παω,δεν ξερουν να την φτιαχνουν βαζω στοιχημα>>>>κατι αποθηκευεται μεσα στις καρτες δικτυου κ δημιουργει προβλημα κ δεν γινεται με τπτ να το σβησω...ουτε 1 χρονο σβηστο το pc να ειναι!!!
$pIdy_mc Αύγουστος 17, 2006 #11 Αύγουστος 17, 2006 Σε νιώθω φίλε amgamer :cry: Εγώ πήρα πρόσφατα μια καινούργια κάρτα γραφικών και ανοίγω το PC να την βάλω, βγάζω την παλιά, βάζω την καινούργια, συνδέω τον ανεμιστήρα με το τροφοδοτικό, ανοίγω το PC και μου γράφει Error.Λέω ok, δεν έκανα καλή σύνδεση. Το ξανά-ανοίγω, την ξανά-συνδέω και μου βγάζει πάλι το ίδιο .Αναρωτιόμουνα τι μπορεί να φταίει και δεν ξέρω τι σκεφτόμουνα εκείνη τη στιγμή, αλλά αποφασίζω να βγάλω το καλώδιο του τροφοδοτικού (αυτό με τις 4 υποδοχές) από τον ανεμιστήρα και να βάλω την άλλη άκρη του (το ίδιο ακριβώς κάνει αλλά tespa). :...: Αυτή τη φορά το PC άνοιξε κανονικά και άρχισα να βάζω τους καινούργιους drivers και εκεί που έκανα την εγκατάσταση μου βγάζει μια πράσινη οθόνη με κάτι αλαμπουρνέζικα και κλείνει το PC. :wassat: Χωρίς να έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει πάω να το ανοίξω το PC μου και μου συμβαίνει το εξής..Δεν άνοιγε η οθόνη ! ! ! Ε λέω ΈΛΕΟΣ :rant: , δεν πήγαινε άλλο, είχανε παίξει να νεύρα μου, ήμουνα τελείως συνχυσμένος, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω :drool: Έλεγα να βάλω την παλιά κάρτα και να ζητήσω συμβουλές από εσάς , αλλά και πάλι δεν άνοιγε η οθόνη !! :wassat: Τότε ήμουν σε πλήρως αδιέξοδο , δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι έκανα λάθος και μη έχοντας άλλη λύση ξαναβάζω την καινούργια και δεν ξέρω μάλλον κανάς άγγελος με λυπήθηκε και τελικά το PC άνοιξε κανονικά, του έβαλα τους drivers και είχα σταυρωμένα τα δάχτυλα για καλό και για κακό Τελικά όλα πήγαν καλά και δεν μου παρουσιάστηκε tpt άλλο... Το κακό είναι ότι μετά από τρία απανωτά παρά-λίγων εγκεφαλικά δεν κατάλαβα τι μπορεί να έκανα λάθος η τι μπορεί να έφταιγε . Κατέληξα όμως σε κάτι που μου είχε πει ένας φίλος μου.. !!!!! Ότι πρέπει να τα πουλήσουμε όλα και να πάμε να ζήσουμε σε κανά ξερονήσι, γιατί αυτοί οι υπολογιστές θα μας τρελάνουν ! ! ! !!!!!
$pIdy_mc Αύγουστος 17, 2006 #12 Αύγουστος 17, 2006 :alien: Αρχική απάντηση από downfoot [Σήμερα, στις 15:23] they are between us...they are controlling our computers...the truth is out there... :alien: Fox Mulder
amgamer Αύγουστος 17, 2006 Author #13 Αύγουστος 17, 2006 ρε συ νταξει μπορει να μην κουμπωνε καλα..αλλα αυτο που παθαινω εγω ειναι τελειως κουφο!κ ενω απομονωνω ρευματα που θα πρεπε να φευγει το data απο το lan παραμενει κ Γαμ***αι ολη η μητρικη.κ η φαση ειναι οτι το χαν παθει κ τα 2 pc την πρωτη φορα!!!τι να πω..ιος να ναι??αν ειναι δν μπορω να κανω κ κτ.δεν ανοιγει τπτ.εκανα clear cmos..μπαταριες ιστοριεσ..τα ιδια...και ξερεις κτ???πιστευω πως αυριο θα τα κανω ολα αυτα κ θα ανοιξει.κ τοτε θα το σπασω.γιατι παλι δεν θα μπορω να το εξηγησω.
$pIdy_mc Αύγουστος 17, 2006 #14 Αύγουστος 17, 2006 Το πιστεύω και εγώ αυτό που λες τώραείναι να τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής με τα PC ώρες-ώρες..και το δικό σου πρόβλημα είναι σαφώς πιο πολύπλοκο, αλλά και το δικό μου ήταν άστα να πάνε ! ! Μιλάμε είχα χαθεί τελείως, κόντεψα να τα παίξω..καλιά να μην το σκεφτόμαστε, γιατί θα πελαγώσουμε.
amgamer Αύγουστος 23, 2006 Author #16 Αύγουστος 23, 2006 δεν καθησα να σπασω αλλο τα νευρα μου με την προβληματικη μητρικη την εστειλα RMA αλλα μαλλον δεν θα παρω ποτε πισω αλλη...
$pIdy_mc Αύγουστος 23, 2006 #17 Αύγουστος 23, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 13:26] δεν καθησα να σπασω αλλο τα νευρα μου με την προβληματικη μητρικη την εστειλα RMA αλλα μαλλον δεν θα παρω ποτε πισω αλλη... Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να φτιάξει ? :...:
g_0x Αύγουστος 23, 2006 #18 Αύγουστος 23, 2006 οι εβραιοι σιωνιστες κρυβονται πισω απο αυτο που σου συμβαίνει αλλα μη μασας. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Ε ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ... :confused: :devil: 5ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΕ...
amgamer Αύγουστος 23, 2006 Author #19 Αύγουστος 23, 2006 η ζεστη ως γνωστον προκαλει προβληματα...και τις τελευταιες μερες πειραξε πολλους!κατανοω λοιπον το προβλημα σου g_0x , ελπιζω τωρα που δροσισε να ξαναεπανελθεις και να μην μεινεις για παντα σε αυτη την κατασταση :flower:$pIdy_mc????οχι δεν υπαρχει περιπτωση αφου δεν την εφτιαξα εγω ο ιδιος θα φυγει στην αντιπροσωπεια σαν ελλατωματικια.
$pIdy_mc Αύγουστος 23, 2006 #20 Αύγουστος 23, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer $pIdy_mc? οχι δεν υπαρχει περιπτωση αφου δεν την εφτιαξα εγω ο ιδιος θα φυγει στην αντιπροσωπεια σαν ελλατωματικια. OK m@n
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.