Jump to content



Lineage 2 Official Servers


axlvaled

Recommended Posts

Ελεος απλά έλεος. Πραγματικά έψαχαν την σωστή λέξη για να αρχίσω να γράφω αφτό το post. Πιστέυω το έλεος ειναι αυτό που ταιριάζει πραγματικά.

Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς έχετε παίξει L2 official αλλά ρε παιδιά είναι απίστευτη η κατάσταση των servers στο L2. Καταρχάς BOTS BOTS BOTS.

Σχεδόν κάθε μέρα όλοι server είναι full, αλλά το 50 % (και παραπάνο) του πλυθησμού είναι botakia. Ξεκίνησα να παίζω και στην αρχή μέχρι να καταλάβω τι γίνεται μιλούσα με τα botakia (νομίζοντας οτι ειναι players) και φισικά δεν μου απαντούσε κανείς.

Υστερα ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε ένα server που όλα είναι 1X πουλάς το top d helmet (briga) 4 εκατομύρια Adena. Πραγματικά δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση κάποιος char να έχει στην τσέπη του 4 εκατομύρια adena στο 20 lvl (ή ακόμα και στο 30). Ο μόνος τρόπος να κάνεις τόσα λεφτά στο 20-30 lvl είναι να κάνεις E-bay ή να έχεις drop σε κάθε mob που σκοτώνεις (πράγμα αδύνατο). Και φανταστείτε ότι αυτό το helm είναι D grade. Καλά τώρα δεν μιλάμε για τα μεγαλύτερα grade items. Έχω δεί A grade item που το πουλάνε 300-400 mil adena. Αυτό το ποσό ακόμα και στους private servers ήταν αστρονομικό.

Και τέλος το χειρότερο όλων σε σε αυτό το game είναι οι κακοί Έλληνες chars. Και θα εξηγήσω γιατί είναι το χειρότερο στους serves του L2. Είναι οι πρώτοι που θα κάνουν E-bay απο το lvl 1 και φισικά θα συνεχίσουν να κάνουν E-Bay μέχρι να παρατήσουν το game. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας τόσο έξυπνος και πολυμήχανος λαός πέφτει τόσο εύκολα κορόιδο. Ποιός ο λόγος να παίζεις ενα παιχνίδι αν χρειάζετε να δίνεις συνέχεια Euro για τα πάντα (ακόμα και για τα ss) πληρώνοντας βέαια και τιν εταιρία (NCSoft). 1000 φορές να παίξω σε ένα private server και να κάνω donation παρά να πληρώνω τα μηνιάτικα στην NCSoft και να πληρώνω και τους botmasters. Δεν πάω καλύτερα να αγοράσω ένα αυτοκίνητο. Έχω φίλους που έχουν δώσει μέχρι και 500 Euro για να πάρουν εξοπλίσμό στο L2.

Και στην τελική μαμώ την τρέλα μου αντί να είμαστε εμείς (οι Έλληνες) οι botmasters και να μας πληρώνουν οι ξένοι για να τους δίνουμε adena στο game τους πληρώνουμε.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω......

THNX DARKcount for the tip :p

Link to comment
Share on other sites

Εμένα η γνώμη μου είναι, και θα σε στεναχωρήσω περισσότερο από ότι ήδη είσαι, ότι πρεπει να κάνεις διόρθωση όλο το ποστ σου στα Ελληνικα σύμφωνα με τους Κανόνες του Φόρουμ.:T:

Link to comment
Share on other sites

Μιας και ειμαι στον Devianne για πανω απο 1,5 χρονο( με καποιες διακοπες) χωρις να εχω ριξει ουτε 1 ευρω σε ebay εχω να σου πω τα εξης.

Τα bot και το ebay ειναι μια κατασταση που καλως η κακως ειναι πλεον μερος του L2 και δεν αλλαζει. Δεν αλλαζει γιατι ειναι αμεσα συνδεδεμενο με την ncsoft. Το πως και γιατι καλυτερα σε πμ.

Ολοι οι εξυπνοι παικτες εχουν βρει τροπους να εχουν κερδος απο τα bot πλεον. Βρισκουνε πιο ευκολα materials στην αγορα. Kανουνε seed στα τερατα που πανε τα bot και ετσι δεν χαλανε ss και αλλα consumables στο seeding αλλα το κανουνε και σε περιοχες με χ3 και χ5 Mobs που χρειαζονται ολοκληρο παρτυ για seed. Ακομα κανουν train bot parties και περνουνε drops. Και πολλα αλλα.

Βεβαια υπαρχουν και φορες που ειναι σε σημεια που χρειαζοντε για quest κτλ αλλα γι αυτο υπαρχουν τα τρενα και τα bsoe. Αν και τα περισσοτερα Bot ειναι προσεκτικα τοποθετημενα ωστε να μην ενοχλουν.

Οσο για το ebay αν εχεις λιγο γνωση της οικονομιας του server δεν χρειαζεται να κανει ebay, κανουν αλλοι για εσενα. Υπαρχουν πολλοι τροποι να πουλησεις ακριβα καποιο item σε ebayers και να βγαλεις κερδος. Αν ειναι λιγο ασχετος οπως οι περισσοτεροι αρκει να πεις οτι ειναι "rare item" και το πουλησες χρυσαφι. Προς θεου δεν ειναι scam απλα μπορεις να σπρωξεις λιγο την τιμη. Οπως το brigandine helmet που αναφερεις. Ο ebayer θα αγορασει το κρανος που εχει κοστος craft 500k με 4-5Μ επειδη το βλεπει παντου με αυτη την τιμη και το χρειαζεται για το armor set του. Ο εξυπνος παικτης δεν θα το αγορασει 4Μ, θα παει giran θα παρει τα materials και θα το κανει craft σε ενα craft store με 500k.

Το να δωσεις 500ευρω για adenas ειναι μεγαλη χαζομαρα. Μπορεις και χωρις ebay να εισαι αρκετα πλουσιος και να γελας με τους ebayers.

Οσο για τους ελληνες σε πληροφορω οτι, σε αντιθεση με οσα λενε οι ξενοι, ειναι απο τους καλυτερους παικτες κατα κανονα. Μερικες απο τις πιο δυνατες clan ειναι ελληνικες και τα παιδια ειναι αψογα. Οι ξενοι απλα δεν αντεχουν να βλεπουν εναν σερβερ που δεν ειναι καν euro server να κοντευει να ονομαστει "Hellas" :p.

Οσο για την ncsoft μετα τα χθεσινα ειναι πλεον απο τις αγαπημενες μου εταιριες. Μετα απο διαγνωση ενως νεου hack που εκλεβε accounts αμεσως ελαβε μετρα σε βαθμο που δεν εχω χαναδει. Κατεβασε ολους τους server και αλλαξε ολα τα password και μετα χαναναιβασε τους servers ζητοντας απο καθε παικτη να διορθωσει το λογαριασμο και να βαλει το νεο κωδικο που επιθυμει. Γλιτωνοντας ετσι τα accounts. Μετα το update των server της το hack δεν δουλευει και επιπλεον εξεταζει τους hacked λογαριασμους εναν εναν για αποζημειωσεις. Πιστευω οτι το χειριστηκε αψογα και της αξιζουν συγχαρητηρια. :clap:

Αν εισαι Devianne κανε ενα pm. To ονομα ειναι Calipus και ειμαι συνηθως βραδακι μεσα.

ΥΓ: Καιρο ειχα να γραψω τοσο τεραστιο ποστ. :flex:

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον Daidalos σχετικά με το ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά (εννοώ φυσικά, adena :p) χωρίς να δώσεις real money σε ebay κτλ. Αν και δεν έχω account στους Official Servers, απλά θέλω να σημειώσω ότι η κατάσταση στους private servers δεν είναι καθόλου καλύτερη. Αντίθετα στους private servers, εάν δώσεις λεφτά για donations δεν είσαι ποτέ σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος server θα μείνει up. Είναι της "μόδας" τελευταία να στίνουνε servers και αφού μαζέψουνε οι Admins κάποιο μεγάλο ποσό από τα donations, να κλείνουνε τον server. :(

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ στον Devianne παίζω και πραγματικά μπορώ να πώ ότι οι ebayers μου εφτιαξαν το Yaksa μου (ναναι καλά τα καημένα τα tyrants, γεννοκτονία προκάλεσα για να spoilaro 6-7 gloves of knowledge τα οποία τα πούλησα 2,5 mil το ένα :p )

Για το skill των Ελλήνων δεν έχώ να πώ τίποτα. Πραγματικά είναι οι ποιό skillerades παίχτες σε όλο τον κόσμο, αλλά απο θέμα οικονομίας και διαχείρισης είναι απιστευτα κακοί. Και τους Hellas στον Euro server τους ξέρω και είναι πραγματικά καλοί. Σε αυτους ήταν ο κολήτός μου που έδωσε 500 euro (περίπου) σε ebay :p .

Θα σου πώ ένα παράδειγμα που με έκανε να μισήσω τον devianne συγκεκριμένα. Το FP helm όταν ξεκίνησα να παίζω έκανε 3-4 mil (ξεκίνησα να παίζω πριν 20 μέρες) και τις τελευταίες 2 μέρες ι χαμηλότερη τιμή που το βρήκα ήταν 7 mil.

Αφου για να φανταστείς κάτσαμε και λίωσαμε 5 άτομα για να ανεβάσουμε μια crafterou 40 lvl μεσα σε 3 μέρες για να μπορεί να craftarei items για να βγάλουμε κανα τίμιο φράγο :p . Γιατί μην ξεχνάς και τα scameria :p .

Πάντως αν μια παρέα Ελλήνων που γνωρίζονται σε real life (οι περισσότεροι τουλαχιστον) κάνει clan χαλαρά έχει κατακτησει τον server (βλέπε Hellas :p)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.