Jump to content



Generic / Text Only και ρυθμισεις (ΛΥΘΗΚΕ!)


Recommended Posts

ξερει κανενα παληκαρι πως μπορω να κανω το συγκεκριμενο εκτυπωτη να εκτυπωνει σε καποιο στανταρ path και να μη με ρωταει καθε φορα για το που θελω να βαλει το αρχειο (*.prn) που δημιουργει;

Link to comment
Share on other sites

Εγκαθιστάς τον εκτυπωτή και μετά ιδιότητες / θύρες / προσθήκη θύρας / νέος τύπος θύρας / και εκεί δίνεις το path και όνομα αρχείου πχ c:\test.prn και καθάρισες...

Αυτό βέβαια δουλεύει για μια εκτύπωση τη φορά, δλδ κάθε φορά που κάνεις νέα εκτύπωση αντικαθίστανται τα παλιά περιεχόμενα του αρχείου από τα καινούρια.

Link to comment
Share on other sites

αψογος! θελει βεβαια καποιες μικρορυθμισεις (πχ. να ονομασεις το αρχειο .txt) αλλα θα δουλεψει. Αυτο που λες για μια εκτυπωση τη φορα, ειναι αυτο που με ενδιαφερει ετσι κι αλλιως, αφου θελω να το χρησιμοποιησω για εκδοση σε φορολογικο μηχανισμο, που καθε φορα θα σβηνει το παλιο τιμολογιο για την εκδοση του επομενου. Σ' ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Το υποψιάστηκα...έχω φάει τα νιάτα μου με τα πωλοΕΑΦΔΣΣ, ειδικά όταν δεν παίζει να κάνουν port capture, αλλά ευτυχώς υπάρχει και αυτή η απλή λύση. Η κατάληξη του αρχείου δεν παίζει ρόλο πάντως, εφόσον το αρχείο είναι απλό ASCII, ο συγκεκριμένος μηχανισμός απαιτεί *.txt?

Καλή συνέχεια φίλε κι οτι άλλο θές εδώ είμαστε...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.