Jump to content



PSU "συμβατό" με Conroe


Maximus

Recommended Posts

Σκέφτομαι να περάσω κι εγώ στους μπλε και έχω την απορία πιο PSU να χρησιμοποιήσω. Θέλω να είναι modular και 500+W. Κοιτώντας δεξιά-αριστερά βρήκα 3 υποψήφιους:

1) Tagan 530W U15 Easycon

2) Hiper 580W Modular

3) OCZ Modstream 520W

Το θέμα είναι ότι το Hiper (ίσως και το OCZ, δεν είμαι σίγουρος 100%) δεν έχει 24pin+8pin τροφοδοσία αλλά 24pin+4pin. Οι νέες μητρικές έχουν 24pin+8pin αλλά ξέρω ότι μπορούν να λειτουργήσουν και σε 24pin+4pin τροφοδοτικά. Το θέμα είναι ότι οι κατασκευάστριες εταιρείες μητρικών και τροφοδοτικών δεν το συνιστούν και προτείνουν την αγορά 24pin+8pin PSU.

Τελικά τι ισχύει? Είναι όλο αυτό marketing για να πουλήσουν νέα τροφοδοτικά ή πράγματι σε ένα σύστημα που θα υποστεί O/C θα υπάρχει πρόβλημα?

[edit: τώρα είδα κάποια θέματα στο XS τα οποία μιλούν για 700+W τροφοδοτικά, τα οποία οι ίδιοι θεωρούν απαραίτητα για ένα νέο σύστημα μιας και οι DX10 κάρτες γραφικών θα χρειάζονται -όπως λένε και οι ίδιοι- "tons of amps". Τη βάψαμε...]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.