Jump to content

βοήθεια επείγον!!!!!

cypherth

Recommended Posts

έκανα επανεκίννηση, χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι τελευταία, όλα δούλευαν ρολόι, απλά ήθελα να φτιάξω ένα φανάκι.

στην εκκίνηση δε δουλεύει τίποτα. μόνο ο ιντερνετ εξπλορερ αυτή τη στιγμή που γράφω και πάλι καλά γιατί όταν πάω να κατεβάσω κάτι δε με αφήνει.

nod32 δε βρίσκει τίποτα, spysweeper από safe mode πάλι τίποτα,zone alarm δεν μπορεί να ξεκινήσει αλλά και να θέλω να ρυθμίσω κάτι δεν μπορώ να εγκαταστήσω ούτε και να απεγκαταστήσω τίποτα στο pc κανένα service δεν μπορεί να κάνει εκκίνηση και τα μόνα προγράμματα πο ξεκινούν να δουλεύουν είναι trillian, live messenger, και μτορρεντ που μετά από λίγο βγάζει σφάλμα, οι δίσκοι είναι ακέραιοι, δεν έχει πειραχτεί τίποτα και με τη σωστή σειρά.πάω να μπω στα my documents και μία μου βγάζει ότι δεν έχω τα privileges να το κάνω αυτό και μία ενώ με βάζει μέσα τα έρρορσ που μου λένε ότι κάτι συγκεκριμένο δεν είναι σε κάποια θέση, μπαίνω μέσα και είναι εκεί!!!!

τα ερρορς που βγάζει το πι σι είναι ότι κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται, αδυναμία εκτέλεσης συγκεκριμένων αρχείων. μέχρι και system restore δοκίμασα και δεν έπιασε...τώρα δε θυμάμαι κάτι άλλο. τι να κάνω δεν ξέρω...

τώρα πάω να κάνω save στα favourites και δεν με αφήνει!

παρόμιο πρόβλημα μου έχει τύχη, κάτι έχει γίνει με το file association στα windows.

πήγαινε εδώ και ακολούθα τις οδηγίες αφου τα κατεβάσεις όλα

http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm

καλή επιτυχία ελπίζω να βοήθησα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.