Jump to content



Δεν αναγνωριζουν τα windows xp τον σκληρο δισκο σωστα?


xylokastro

Recommended Posts

Καλησπέρες

Σήμερα έκανα φορματ και ολα κύλησαν κανονικά . Ομως τα xp εχουν προβλημα αναγνωρισης του δισκου...τι εννοώ με αυτο....

Ο σκληρος εχει συνολικη πραγματικη χωριτικοτητα 189GB , τα xp τον αναγνωριζουν κανονινκα αλλα αλου ειναι το προβλημα....Μου λενε οτι εχει συνολικη χωριτικοτηττα την παραπανω αλλα αναφερει οτι υπαρχει ελευθερος χωρος 120 GB!!!!!!!!!Τι συμβαίνει?Εχω βαλει το service pack2 και ολα τα τελευταια updates

Link to comment
Share on other sites

Θα σε στεναχωρισω λιγο αλλα μαλλον θα χρειαστει να κανεις εγκατασταση παλι απο την αρχη αλλα με windows cd που θα εχει ενσωματομενο το service pack2.

Το να το εγκαταστησεις μετα δεν κανει την δουλεια...

Παντως περιμενε λιγο μηπως καποιος ξερει καποιον αλλο τροπο...

Link to comment
Share on other sites

Ναι έτσι είναι ή Install windows με SP ή πρέπει να βάλεις τους SATA drivers σε μια δισκέτα απο της μητρικής σου το CD και όταν πας να κάνεις install τα windows να πατήσεις το F6 για να σου να αναγνωρίσει κανονικά τον σκληρό..:)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το partition magic για να δείς τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα GB. Αν είναι allocated κάνε create partition και μετά merge τα δύο καινούργια partition Δεν ξέρω αν πετύχει αλλά δεν χάνεις και τίποτα :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.