Jump to content

Galioni

Premium Members
  • Posts

    1.046
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Everything posted by Galioni

  1. Galioni

    Gigabyte 5600XT GAMING OC 6G

    Πωλήθηκε, ευχαριστώ
  2. Galioni

    Gigabyte 5600XT GAMING OC 6G

    Δεν συμφωνώ ότι παίρνεις τις ίδιες επιδόσεις με την 6600. Η συγκεκριμένη φοράει το BIOS της Gigabyte που την πάει στα 14Gbps, είναι ετοιμοπαράδοτη σε κατάσταση καινούργιας και εντός εγγύησης. Με τιμές skroutz αυτή τη στιγμή θέλεις +34€ για μια 6600 υλοποίηση Powercolor με χρόνο παράδοσης 4 έως 10 εργάσιμες Τι τιμή εκκίνησης θα θεωρούσες πιο κοντά στην πραγματικότητα για τη συγκεκριμένη κάρτα;
  3. Galioni

    Gigabyte 5600XT GAMING OC 6G

    Ναι, είναι αγορασμένη στις 10/4/2020 και είναι στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται. Αν θέλεις debate σχετικά με την τιμή πώλησης είμαι στη διάθεσή σου.
  4. Πωλείται Gigabyte 5600ΧΤ GAMING OC 6G λόγω αναβάθμισης σε 5700XT Radeon™ RX 5600 XT GAMING OC 6G Key Features | Graphics Card - GIGABYTE Greece WWW.GIGABYTE.COM Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience! Η κάρτα είναι άψογη για αναλύσεις έως και 2K, αθόρυβη και με χαμηλή κατανάλωση ενώ έχει το τελευταίο stable firmware που ανεβάζει τις συχνότητες της μνήμης της. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και είναι εντός εγγύησης. Σε αυτή την τιμή, σε αγορά νέας κάρτας, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτή τη στιγμή σε αυτή την τιμή. Ενδεικτικά, η 1660 που πωλείται σε αυτό το εύρος τιμής είναι πολύ υποδεέστερη
  5. Galioni

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018 - 4η Εβδομάδα

    Το ριξα κι εγώ Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και δημιουργικότητα!
  6. Galioni

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλή Χρονιά με αισιοδοξία! ...κι όπως προέβλεψε κι ο Αρκάς:
  7. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Το καλό βιογραφικό είναι η αρχή πριν σε φωνάξουν στη δουλειά για συνέντευξη. Στην περίπτωση του Αλέξη βάλαμε ένα παιδάκι του κομματικού σωλήνα, χωρίς προσόντα, στην ύψιστη καρέκλα του κράτους, μόνο και μόνο επειδή ήξερε να χαιδέψει κατάλληλα τα αυτιά του Έλληνα -τι πρωτότυπο. Το οποίο βέβαια αποδείχτηκε το μέγιστο προσόν. Άλλωστε η Δημοκρατία είναι έρμαιο στην ρητορία (ή παπάτζα στις μέρες μας) και δεν είναι τυχαίο ότι ο Περικλής ήταν δεινός ρήτορας. Το ευτύχημα για την ανθρωπότητα είναι ότι ήταν και ικανός.
  8. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Το δύσκολο είναι να μου βρεις πρωθυπουργό με χειρότερο βιογραφικό από του Αλέξη.
  9. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Και ο λαός είναι πιόνι στα πιόνια. Οπότε; Δημοκρατία = Epic Fail?
  10. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Βιογραφικά: Μητσοτάκης Τσίπρας No comments.
  11. Galioni

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Homeland s05e11 κι αντε γεια! Φανταστικό επεισόδιο!
  12. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Από τους 4 μονομάχους της Κυριακής ποιον προτιμάτε;
  13. Galioni

    Εκλογές 2015 μέρος τρίτο

    Επειδή δεν το πολυπαρακολουθώ το θέμα, ας με ενημερώσει κάποιος που βρισκόμαστε με τις προεκλογικές παροχές, τώρα που έχουμε σκίσει όλα τα καλτσον.
  14. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    χαχαχα κι εγώ βλέπω το ίδιο γλέντι
  15. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Δεν είναι όλων μας, είναι της πλειοψηφίας.
  16. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Την Κυριακή πεθαίνει επιτέλους η κατσίκα του γείτονα.
  17. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Ό,τι έγινε έγινε. Θες να ρίξω την ευθύνη κάπου για να μπορώ να ξεθυμαίνω ή να σου απαντήσω κάτι για να πιάσουμε διάλογο για κάτι που εκ των πραγμάτων δεν θα συμφωνήσουμε; Δεν το έχω ανάγκη, αλήθεια. Όλοι λέτε ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να δούμε ένα καλύτερο αύριο. Μπορεί να είναι κι έτσι.
  18. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Σαν εταιρία έχουμε 30% μείωση του τζίρου τους τελευταίους 2 μήνες. Αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να μειωθούν τα έξοδα κατά 30% αλλιώς το καράβι θα βυθιστεί αύτανδρο. Δύο επιλογές υπάρχουν. Απολύσεις ή μείωση του κόστους εργασίας. Φυσικά όποιος δεν συμφωνεί ζητάει την αποζημίωσή του και φεύγει.
  19. Galioni

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    Σήμερα μας ανακοινώθηκε μια εργάσιμη μέρα λιγότερη την εβδομάδα με αντίστοιχη μείωση 25% του εισοδήματος. Ευτυχώς θα κρατήσει μέχρι αύριο που θα έχουμε συμφωνία.
  20. Galioni

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Ψήφισα κι εγώ μ ένα μικρό σφίξιμο στο στομάχι, όταν το χέρι μου πήγαινε στο κάτω κουτάκι. Άλλωστε νιώθεις λίγο πισογλέντης όταν απαντάς με ΝΑΙ στο ερώτημα "Θες να σε γ@μήσουν?" Παρόλαυτά, ευτυχώς το 61% των συμπολιτών μου είναι φουλ βαρβάτοι, γνήσιοι κληρονόμοι της πλούσιας ιστορίας αυτού του τόπου και το πήραν πάνω τους, δίνοντας στον μεγάλο ηγέτη το απαραίτητο όπλο για να φέρει την συμφωνία. Αυτό που με απασχολεί είναι το εξής. Πάει έξω το ηρωικό "ΟΧΙ" και το κουνάει στα μούτρα των ευρωπαίων. Μ' άλλα λόγια τους λέει "Ο λαός είπε ΟΧΙ στην συμφωνία της προηγούμενης εβδομάδας" (η οποία ήταν ήδη άκυρη αλλά αυτό είναι θέμα για επιθεώρηση του Σεφερλή και όχι για αυτό που με απασχολεί). Αυτό που με απασχολεί είναι όταν του απαντήσουν οι ευρωπαίοι "ΟΚ, ποια συμφωνία θες;", ΠΟΙΑ μαγική συμφωνία θα βγάλει από το τσεπάκι ο Αινστάιν, όταν την προηγούμενη εβδομάδα, η συμφωνία που Ο ΙΔΙΟΣ πρότεινε, ήταν σχεδόν η συμφωνία που μόλις απορρίψαμε. Ας κάνω κι εγώ μια τσάμπα πρόβλεψη αφού είναι τσάμπα και μπορώ. Ο Αλέξης -που τους τελευταίους 5 μήνες έχει δείξει ότι ΔΕΝ παίρνει ΚΑΝΕΝΑ ρίσκο που εμπεριέχει πολιτικό κόστος, θα πάει έξω και θα ζητήσει πράγματα που δεν περνάνε από κανένα ευρωπαικό κοινοβούλιο παίζοντας στα χέρια του το μεγάλο ΟΧΙ. Οι ευρωπαίοι που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο, για να μην φανούν αντιδημοκράτες μ@λάκες θα του προτείνουν -ΠΑΛΙ- μια τροποποιημένη πρόταση η οποία όμως θα μυρίζει μνημόνιο και θα έχει τελεσίγραφο χαρακτήρα. Τότε ο Αλέξης κρατώντας το μεγάλο ΟΧΙ, θα βγει σε διάγγελμα και θα μιλήσει για τους αντιδημοκράτες ευρωπαίους που δεν σέβονται την δημοκρατική βούληση του Ελληνικού λαού και βάζουν πάλι εκβιαστικά τελεσίγραφα. Θα μιλήσει για τον δύσκολο δρόμο που θα έρθει και ότι η ελευθερία και η αξιοπρέπεια είναι κάτι που χρειάζεται θυσίες. Άλλωστε ο λαός μας ξέρει από θυσίες. Θα συνεχίσουμε μόνοι σε ένα δρόμο αξιοπρέπειας όπως ΕΣΕΙΣ ζητήσατε με ένα νόμισμα ελεύθερο. Τη νέα δραχμή. Φυσικά εύχομαι να διαψευστώ μπλα μπλα μπλα. Υ.Γ. Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο Σαμαράς ότι μόλις έπαιξε τα ρέστα του για την καρέκλα και πήγε κουβά. Περαστικά.
  21. Galioni

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Αν είσαι άνεργος, χρωστάς παντού και μετρας να βρεις 70 λεπτά για το ψωμί, πες μου μετά την κατάρρευση του κράτους τι επίδομα ανεργίας θα παίρνεις και πως θα ξεχρεώσεις τα δανεικά του ευρώ με δραχμές. Αν δεν έχεις στην τράπεζα ΠΟΛΛΑ μπλα μπλα και εισαι διατεθιμένος να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο για σένα και τα παιδιά σου πες μου πως θα το κάνεις όταν αυτά που έχεις αρχικά κουρευτούν και μετά υποτιμηθούν. Το καλύτερο αύριο που εννοείς για τα παιδιά σου έχει πάλι σχέση με τα χριστά ήθη της δεκαετίας του 50 όταν δεν ξοδεύαμε παραπάνω απ όσα βγάζαμε ή μήπως εννοείς τα εγγόνια σου; Είμαστε στημένοι στον τοίχο με τα μάτια δεμένα και ακούμε τα σκυλιά να γαβγίζουν. Ελπίζω να μην τα αμολήσουν τη Δευτέρα γιατί δεν θα μας αφήσουν και πολύ αξιοπρέπεια.
  22. Galioni

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Αντιλαμβάνεσαι ότι η σιγουριά σου για τα μελλούμενα είναι προκλητική και φυσικά το απολαμβάνεις. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το δεύτερο. Αυτός που έχει όρεξη ζει και βοηθάει και γύρω; Δηλαδή πρέπει να χρεοκοπήσουμε για να βρούμε την όρεξη για ζωή και βοήθεια; Έχεις αντιληφθεί την φτώχια που θα φέρει η χρεοκοπία όταν τα κορόιδα που άφησαν τα λεφτά τους στις ελληνικές τράπεζες θα τα δουν να πέφτουν στο μισό και να γυρνάνε σε δραχμή; Που νομίζεις ότι ζεις; Στην Ελλάδα του 50 που ζούσε η γιαγιά μου και οι πόρτες του σπιτιού της ήταν από κουρελού; Στην Ελλάδα του 2015 οι πλούσιοι θα χτίσουν τείχη γύρω από το Ψυχικό και στους δρόμους θα βλέπεις μόνο ακριβά αμάξια και άλογα, όπως γίνεται και αλλού στον πλανήτη. Οι κοινωνικές αντιθέσεις θα γίνουν γιγάντιες και μαζί με αυτές θα κουβαλάμε και την διχόνια του δημοψηφίσματος. Θα κατηγορούμε ο ένας τον άλλο για τα χάλια μας αντί να βλέπουμε αυτούς με τις μεγαλύτερες ευθύνες. Σε αυτή τη χώρα θέλεις να ζεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το εγώ σου περί αξιοπρέπειας; Αξιοπρέπεια δεν είναι να πληρώνεις τα χρέη σου; Αξιοπρέπεια δεν είναι να μαζεύεις χρήματα για να τροφοδοτείς τα σχέδιά σου; Αξιοπρέπεια δεν είναι να κάνεις οικονομία ώστε να σου περισσεύουν χρήματα για να πας διακοπές; Όλα αυτά ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ με κλοπές και υπεξαιρέσεις δημοσίου χρήματος. Όλα αυτά έγιναν γιατί κάποιοι κατάλαβαν πως παίζεται το παιχνίδι και δεν ξόδευαν περισσότερα απ όσα έβγαζαν. Και τώρα θες να πληρώσουν με τον κόπο τους, την δική σου αξιοπρέπεια; Εννοείται ότι δεν θα αλλάξεις γνώμη ούτε εσύ ούτε κανείς, αφού είναι γνωστό ότι ο εγωισμός είναι το πιο ισχυρό firewall. Απλά κράτα και μια πισινή για τα μελλούμενα.. Φιλικά.
  23. Galioni

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Δηλαδή αν κάποιος πεινάει σήμερα λόγω των μνημονίων, και πεινάει μετά με αξιοπρέπεια, θα πεινάει λιγότερο; Επειδή μάλλον έχεις οικονομικές σπουδές, θες να μου εξηγήσεις με μια υποτιμημένη δραχμή, ποια προιόντα θα είναι φθηνότερα από όσο τα αγοράζουμε σήμερα;
  24. Galioni

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Κι εμείς τι θα έχουμε πετύχει κατά τη γνώμη σου;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.