Jump to content



Συγκριτικό!


GaMeMaSTeR

Recommended Posts

Ψάχνω για ένα καλό τροφοδοτικό. Ειμαι ανάμεσα στο Tagan Dual Engine 600w, Enermax Liberty 620W, Fortron Epsilon 700W, Thermaltake TR2 Toughpower 700W. Όπως καταλάβατε οι τιμές είναι περίπου στα 120~160 . Εσείς τι προτείνετε; Το σύστημα είναι της υπογραφής με πιθανότητα αλλάγης στο μέλλον (μνήμες, κάρτα γραφικών, σκληρούς)

Link to comment
Share on other sites

για το συστημα της υπογραφης ολα θα σε καλυψουν ανετα.

τα θερμαλτεηκ δεν τα προτιμω λογω θορυβου και χειροτερης ποιοτητας υλικων με αποτελεσμα να βλεπεις πιο ασταθεις τασεις απο οτι στα υπολοιπα που ανεφερες.

βεβαια για το συγκεκριμενο ΤΤ δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και δεν το εχω δει ακομα.μιλαω με βαση προηγουμενα μοντελα.

η καινουρια σειρα της ταγκαν ειναι πραγματικα κοσμηματα.θα τσιμπησω και γω σε λιγες μερες το 600αρη ή το 700αρη οποτε εαν δεν βιαζεσαι παρα πολυ περιμενε ενα μινι ριβιουδακι.

καλες γνωμες θα παρεις σιγουρα και για το ενερμαξ αλλα και για το φορτρον.

το 700αρη νομιζω ομως οτι δεν παιζει αμεσα διαθεσιμο στην αγορα και θα δυσκολευτεις να το βρεις.....

Link to comment
Share on other sites

το φορτρον θυμαμαι προ ολιγων ημερων δεν ηταν διαθεσιμο στα κεντρικα της στουρναρη γι αυτο το επεσημανα.

για μενα ειτε ταγκαν ειτε φορτρον θα μεινεις πληρως ικανοποιημενος απο την αγορα σου.:)

Link to comment
Share on other sites

Τα Fortron είναι περίπου ίδια με τα OCZ GamerXstream (αυτοί τα φτιάχνουν για την OCZ). Είναι αρκετά δυνατό το 700άρι τους αλλά όχι το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή (έχοντας διαβάσει ψιλοαμέτρητες ώρες τελευταία για PSU) το καλύτερο είναι μακράν σε όλους τους τομείς το Corsair HX620 (πολύ δύσκολο όμως να το βρεις Ελλάδα). Από αυτά που πρότεινες για τα μόνα που δεν έχω ακούσει γνώμες από σοβαρούς reviewers αλλά απλά φήμες είναι για τα Tagan. Καλά σχόλια γενικά πάντως ακούγονται. Τα ΤΤ 700 και 750 είναι πάντως (με βάση κυρίως αυτό το άρθρο: http://www.jonnyguru.com/PSU/Toughpower750W/ ) η μεγάλη έκπληξη της ΤΤ στα τροφοδοτικά (γενικά μούφες έβγαζε). Το αγόρασα πρόσφατα και είμαι πολύ ικανοποιημένος (μόνο από τη συσκευασία και τα παρελκόμενα ξενέρωσα λίγο).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.