Jump to content

Προβλημα με codec pack?Τα παιζει ολα σκουρα-θολά..


sofix
 Share

Recommended Posts

Σημερα το μεσημερι δουλεια δεν ειχα,ειπα να βαλω το νεο XP Codec Pack,διοτι αυτο που ειχα ηταν αρχαιο(αρχαιο,αλλα τα επαιζε ολα κανονικα..)

κανω unistall,κανω κ ενα clean registry στο καπακι με το tune up unitilities και εγκαθιστω την τελευταια εκδοση του XP Codec Pack..

κανω restart και απο εκεινη τη στιγμη κ μετα ολες οι ταινιες μου παιζουν τοσο θολες κ μαυρες που ισα ισα διακρινεις τις φιγουρες..

περιττο να πω οτι το εβγαλα,καθαρισα registry με το registry mechanic, εβαλα το k-lite pack μηπως δω φως(στην κυριολεξια) με αυτο,αλλα παλι τα ιδια..

παιζει ηχο κανονικα αλλα δεν βλεπω εικονα διοτι ειναι πολυ σκουρα τα χρωματα κ ισα που διακρινω κατι λιγα..λες και εχω μειωσει το brightness της οθονης στο τερμα..

αναπαραγωγη κανω με το media player classic ,αλλα ουτε κ με winamp,media player 11,vlc,zoom player,δε φαινεται Χριστος!εχω μονο ηχο..

καθε tip δεκτο..

Link to comment
Share on other sites

προσπαθησα να χρησιμοποθησω αυτο το tool αλλα μολις φτανω στο "Magic Button",το παταω κ δεν κανει τιποτα..

καπου εχω χαθει με αυτο κ δεν βγαζω ακρη..μου εχει βρει 5 erroneus records..

Link to comment
Share on other sites

Το overlay της καρτας γραφικων ειναι στο default?

Δεξι κλικ desktop ->Properties -> Settings -> Advanced -> υπερθεαση -> πατα προεπιλογες για ATI cards.

Δεξι κλικ desktop ->Properties -> Settings -> Advanced -> GeForce xxxx -> διορθωση χρωματος-> βαλε υπερθεαση. Φωτεινοτητα 100%,Αντιθεση 100% -> Εφαρμογη.

Το ιδιο κανε στην επιλογη video ovelay settings Αποχρωση 0,0 Κορεσμος 100% για Nvidia cards.

Μετα δες ffdshow video decoder configuration το overlay box να μην ειναι τσεκαρισμενο.

Link to comment
Share on other sites

το overlay της καρτας(7800GTX) ειναι default.

προφανως εχει γινει του conflict το καγκελο απο το προηγουμενο πακετο codecs.

εβαλα k-lite full pack ,ειχα παλι τα ιδια,αλλα βρηκα ενα "codec tweak tool "που εχει το k-lite,

και αφου εκανα διαφορα resets-fixes απο τις επιλογες που παρεχει το panel αυτο,τελικα με τα πολλα καταφερα να το επαναφερω και να παιζει κανονικα πλεον..εβαλα κ vobsub παλι διοτι δεν επαιζε subs(το xp codec pack επαιζε χωρις vobsub) και πλεον ολα οκ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...