Jump to content



AMD Athlon 64 3000+ Venice και Asrock 939SLI eSATA2


oracle

Recommended Posts

Ρε παιδια σκεφτομαι να παρω το προαναφερθεν "κιτ", ετσι για να παιξω λιγο. Θα την παλεψει να ανεβασει ψηλα η συγκεκριμενη μητρικη τον Venice? Σαν επεξεργαστης εχει δυνατοτητες! Δεν θελω να δωσω πολλα για μητρικη,αλλιως γνωριζω τι θα αγοραζα! Ειμαι μεταξυ αυτης, και της ΑSROCK 939 Dual Sata2. Μπορει κανεις να βοηθησει?;)

Link to comment
Share on other sites

H dfi ειναι η πιο o/c mobo για amd....

Συγκεκριμενα με τον ιδιο 3000+ venice αλλαξα 3 nf4 ultra mobo ( κανα χρονο πριν ) ...

Μια chaintek ( που ψοφησε ) που πηγαινε εως 2,4 , μια asus a8n που εφτασε εως και 2,55 ( δουλευει εως και σημερα απροβληματιστα ) και την dfi αργοτερα που ξεζουμησε την cpu @ 2,76mhz...

Μονο απο αυτο καταλαβενεις τι παιζει....

Link to comment
Share on other sites

Μια ειναι η μητρικη! Η μαλλον δυο! Η DFI που ολοι αναφερεστε, και η abit A8N 32X SLI, η οποια ηρθε στα χερια μου σημερα το πρωι και χτυπησε 325 FSB κανοντας εναν πραγματικα φοβερο επεξεργαστη,τον 3000+ venice,να δουλεψει stable στα 2,92 GHZ! Με cpu volt γυρω στο 1.65 αεροψυκτος! Με ασυγχρωνιστες μνημες DDR200 απο το bios. Το μονο που χρειαζοταν ηταν ενα update του bios με το 1.3. AMD 3000+ venice @2.92GHZ, DDR450MHz! :clap: Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα ανεβασω και σχετικα screenshots.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.