Jump to content



Voip buster


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Τι ακριβώς παίζει με το voip buster; Μου είπε μια φίλη να της το βάλω γιατί λέει της είπανε οτι καλείς δωρεάν σε σταθερά τηλέφωνα. Μου φάνηκε ιδιαίτερα καλό το γεγονός οτι μπορείς να μιλάς απο το κανονικό τηλέφωνό σου. Τι ακριβώς παίζει όμως με το "δωρεάν"; Υπάρχει κάποιο παραθυράκι; Κάποιο όριο στο χρόνο κάθε κλήσης; Ή μήπως είναι κάποιο δοκιμαστική περίοδος οπου προσφέρονται δωρεάν κλήσεις;

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρο αυτό; Γιατί όταν το δοκιμάζαμε μίλαγε για πάνω απο λεπτό...

Απο ό,τι κατάλαβα απο αυτά που διάβασα στο site, μπορείς να μιλάς δωρεάν σε σταθερά μέχρι ένα συνολικό όριο χρόνου, το οποίο όμως δεν βρήκα πουθενά πόσο είναι.... :confused:

Link to comment
Share on other sites

εγώ όταν το δοκίμασα πριν 8 μήνες στο 1 λεπτό με έκοβε. δεν ξέρω τώρα. Αλλα όταν μίλαγα ο άλλος με άκουγε 4 sec μετά. Το ίδιο και εγώ. Τo είχα δοκιμάσε σε 4 συνδέσεις dsl (οι δύιο από αυτές ήταν 1024). Εσύ έχεις πρόβλημα με την ομιλια?

Link to comment
Share on other sites

Το voipbuster ειναι το καλυτερο ρε.

Σε κοβει στο λεπτο οταν δεν εχεις βαλει καθολου λεφτα.Χρεωνει μονο τα κινητα και αυτα περιπου 11 λεπτα/λεπτο.

οταν φορτωσεις λεφτα θα μπορεις να καλεις αστικα χωρις χρεωση οοοσο θες.

Η ποιοτητα ειναι ιδια με αυτη ενος κανονικου τηλεφωνου.

για να μιλησεις μεσω του δικου σου τηλεφωνου, πρεπει να το συνδεσεις στο ρουτερ σου, και να καλεσεις μπροστα το προθεμα του voipbuter

Link to comment
Share on other sites

Ειναι απλα φοβερο σαν προγραμμα εγω το εχω αι ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος.

Επισης υποστιρηζει sip τηλεφωνα που σημενει οτι μπορεις να παρεις τηλεφωνο χωρις να εχεις ανοικτο τον υπολογιστη επισης μπορεις να αγορασεις 10 ευρω και να παιρνεις 300 λεπτα δωρεαν τη βδομαδα για 120 μερες αν ξεπερασεις τα 300 δωρεαν λεπτα σου αφαιρει 1 ευρωσεντ το λεπτο επισης παιρνει και σε κινητα αλλα δεν ειναι και τοσο φτηνο.

επισης οταν τελειωσουν οι 120 μερες δεν χανεις τα χρηματα αλλα αρχιζει να σου αφαιρει απο τα 10 ευρω το κοστος της κλησης σου ενω μπορεις να αγορασεις ξανα 10 ευρω και να εχεις παλι δωρεαν 300 λεπτα την εβδομαδα.

*** Υπάρχει και το κουμπάκι διόρθωση. Δεν χρειάζεται να κάνεις συνεχόμενα post... ***

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν μίλησα καθόλου αλλά η κοπελιά που το δοκίμασε μου είπε οτι είναι άψογη η ποιότητα. Επίσης το τηλέφωνο δεν ήταν συνδεδεμένο πάνω στο router ή σε κάποια Voip συσκευή. Απλώς του έγγραφες το τηλέφωνό σου, το τηλέφωνο που ήθελες να καλέσεις και με το που πάταγες call χτυπούσε το τηλέφωνό σου και ταυτόχρονα καλούσε το άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Λοιμπον στην αρχη μπορεις να παιρνεις τηλ σε ολο το κοσμο για ενα λεπτο. Η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη. Μετα αν σ'αρεσει μπορεις να αγορασεις μοναδες και να καλεις παντου με πολυ λιγα λεφτα. Εγω εκανα την αγορα και ειναι ολα κομπλε. Συνδεση που εχω 786 ειναι αρκετη... :T: Εμενα παλια με Dial up Δουλευε αλλα αργουσε παρα πολυ η φωνη...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από george1551 [Σήμερα, στις 14:12]

απο οσο ξερω ελαχιστη απαιτηση ειναι τα 512 στην γραμμη

Και με 384 κανεις την δουλια σου... Το θεμα ειναι η ποιοτητα....
Link to comment
Share on other sites

Τέσπα. όλες οι χρεώσεις γίνονται μέσω πιστοτικών μονάδων έτσι; Δηλαδή αν δεν έχεις μονάδες απλώς δεν μπορείς να καλέσεις, δεν σε χρεώνει καθόλου στον ΟΤΕ, έτσι;

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω και sip τηλεφωνο το Linksys spa 941 που εχει δυνατοτητα να παιξεις με διαφορα codec και τρωει λιγοτερο trafic απο το router οποτε και με 384 μπορει να παιξει αρκετα καλα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από george1551 [Σήμερα, στις 14:21]

εγω εχω και sip τηλεφωνο το Linksys spa 941 που εχει δυνατοτητα να παιξεις με διαφορα codec και τρωει λιγοτερο trafic απο το router οποτε και με 384 μπορει να παιξει αρκετα καλα.

Εσυ πριν λιγο δεν ειπες για 786 ???? :upside: τεσπα Μακι ΟΤΕ δεν εχει καμια δουλια. Και να εισαι ησυχος γιατι με την καρτα ειναι ολα κομπλε. Οποτε μην φοβασαι για τπτ :T:
Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 12:10]

Εμενα παλια με Dial up Δουλευε αλλα αργουσε παρα πολυ η φωνη...

Και εγω αυτο θυμαμαι!Πριν 2 χρονια που το ειχα εγκαταστησει μου δουλευε αλλα με πολυ χαλια ποιοτητα.Τωρα κατεβασα μι ακινουρια εκδοση αλλα τιποτα!

Μηπως θελει καμια επιπλεον ρυθμιση ή απλά δε δουλευει πλεον με dial up?

Link to comment
Share on other sites

Τo 1 λεπτό στο voipbuster δεν ισχύει πια! Υπάρχει ένας περιορισμός σε 300 λεπτά το 7ήμερα.

Με που τελειώσουν τα 300 σου λέει πάρε gredits

With VoipBuster you can call anywhere in the world at the lowest rates possible. And best of all, you can call several popular destinations for free*! Just download VoipBuster, install and register the program and start calling!

To counter misuse of our network we have limited these free* calls for our trial users. If you want to enjoy longer free* calls to these destinations, just top up your account by buying credit.

Buying credit entitles you to 120 Freedays (unless stated otherwise). This means you can call all countries marked as "Free" in our rates list for a period of 120 days at no costs. When the 120 days are over, the normal rate will be charged for these destinations. You can get more Freedays by topping up your account with credit.

* Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. During your Freedays you can call all destinations listed as "Free" for free. When you have run out of Freedays, the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit.

read me

Link to comment
Share on other sites

VoipBuster rulez. Το χρησιμοποιώ τώρα που είμαι στα ξένα για να μιλάω με πατρίδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα της επικοινωνίας όσο και από τη χρέωση (what is χρέωση? - συνήθως παίρνω μόνο σταθερά οπότε είναι free). Δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα στην ποιότητα ούτε όταν ήμουν Ελλάδα με την 384 γραμμή ούτε και τώρα (10mbit γραμμή λόγω campus :inlove: ). Επίσης το χρησιμοποιώ για να στέλνω sms. Δεν είναι free αλλά το ποσό που αφαιρεί απο το account σου είναι μικρό και σίγουρα δε συγκρίνεται με τα 0.40ευρώ που σου χρεώνει η Vodafone για το sms προς Ελλάδα όταν έχεις Pay Αs Υou Go κάρτα όπως εγώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ρε παιδες σιγουρα σας παιζει το voipbuster, γιατι εμενα δεν κανει τιποτα!

Ετσι λοιπον μπηκα στην ιστοσελιδα του και ειδα οτι η Ελλαδα δεν ανηκει πια στις χωρες με δωρεαν κλησεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.