Jump to content



ΕΙσαγωγή PCI 56K modem== πρόβλημα στην VGA!!!!!!!!!!!!


Snips

Recommended Posts

Λοιπόν βάζω σε μια ABIT fatal1ty AN8 με 7600GS, ένα pci modem. ΤΟ αποτέλεσμα είναι να μην φάινονται οι NVIDIA drivers..(σαν να μην εγκαταστάθηκαν ποτέ) και βέβαια στο device manager η κάρτα γραφικών έχει το κίτρινο θαυμαστικό... (δεν μπορει να βρει πολλούς πόρους). Αυτό συμβαίνει και στις 3 pci slots. Μια κάρτα TV δεν δημιουργεί πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο modem έχει πρόβλημα ή ότι PCI modem και να πάρω θα βγάλει τα ίδια;

Επίσης βγάζει θαυμαστικό σε ΒΑΣΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ PCI to PCI to PCI...επί 3....:whistling

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν τίποτα και με το patch. ’λλωστε δεν περίμενα να φταίει αυτό. ’λλο να είναι αόρατο το modem και άλλο να προκαλεί βλάβη σε άλλα συστατικά του συστήματος.

Νεότερα.

Ο χρήστης του μηχανήματος επειδή λέει δεν καλούσε το modem το οποίο τελικά αρχικα΄είχα αναγνωριστεί, το έκανε ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ από το device manager, χωρίς αφαίρεση των drivers. Από τότεκάποιες φορές το αναγνώριζε σε κάθε επανεκκίνηση κάποιες φορές όχι. Τώρα όπως είπα δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Εγκαταστήσαμε WIN από την αρχή....τίποτα.

Να έμαθε μόνιμο πρόβλημα η μητρική το βλέπετε πιθανό; Αλλά από τί; Θα επιχειρήσω "REMOTE" bios update μήπως γίνει κάτι και βλέπουμε.:confused:

* Αυτή τη στιγμή το μηχάνημα με ή χωρίς το modem μετά από επανεκκίνηση θέλει clear CMOS με το jumperaki για να εκκινήσει.

:confused:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.