ergotelis Οκτώβριος 10, 2006 #21 Οκτώβριος 10, 2006 Βγήκαμε εκτός θέματος και εκτός ουσίας λόγω του ότι είμαστε άσχετοι και πρόβατα, άρα καλό είναι να κλειδωθεί , να παραμείνουμε εμείς πρόβατα, θύματα των επικοινωνιακών τρίκ και να αφήσουμε τους έξυπνους να ζούνε υπεράνω των υπολοίπων και να αισθάνονται καλά και όχι θύματα οχετών, δε πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση κακώς συζητάμε αφού όλοι είμαστε χαρούμενοι, κοινώς ας ζήσει ο καθένας στο κόσμο του.lock plz
JohnG85 Οκτώβριος 10, 2006 #22 Οκτώβριος 10, 2006 Αυτό το thread είναι ότι πρέπει για ανάγνωση οταν γυρνάς σπίτι στις μαύρες σου από κακή εξεταστική!! Θα το προτείνω σε όλους τους συμφοιτητές μου που έγραψαν κάτω από 5 ! :clap:
sfeteristis Οκτώβριος 10, 2006 Author #23 Οκτώβριος 10, 2006 Αυτη η μανια που δειχνουν ορισμενοι που λυσσανε να κλειδωθει αυτο το thread δειχνει γιατι εχω δικιο... Δε θελουν να ακουγεται η αλλη φωνη, η φωνη της αληθειας, θελουν να τη φιμωσουν! Ελπιζω ο mod να μη τους κανει το χατηρι. Επιτελους καποτε να μαθουν να σεβονται και την αλλη αποψη οι κυριοι αυτοι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο core duo είναι καλύτερο προϊόν από τους αντιστοίχους A64..http://www23.tomshardware.com/cpu.html Πες μου ομως ποια ειναι τα αντιστοιχα μοντελα.
aristos87 Οκτώβριος 10, 2006 #24 Οκτώβριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από sfeteristis δε το πιασα αυτο...για μενα το ειπες?αν εσυ εχεις δικαιωμα να γραφεις οτι ασχετο θες και να σε τρωω στη μαπα, τοτε το ιδιο δικαιωμα εχω κι εγω φιλαρακο μου...νομιζω? Ναι σε σενα μιλαω... Οπως ολοι λενε με τα ποστς σου εκανες το θρεντ παροδια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.