Jump to content



ΑΡΓΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΡΟΥΤΕΡ


kounlao

Recommended Posts

Καλημερα,καλησπερα σε ολους,πριν 3 μερες και επι ενα μηνα ειχα προβλημα με το ρουτερ μου linksys wag354g ασυρματο με provider forthnet,εκανε μιση και παραπανω ωρα να συγχρονισει,ειχα αναφερει 2 φορες βλαβη στον Οτε αλλα τπτ..την πρωτη φορα με πηραν τηλ και μου εκαναν απλα reset την γραμμη αλλα το προβλημα συνεχισε..οσπου τηλεφωνησα στην forthnet και μου εδωσαν ενα καινουργιο firmware για το ρουτερ να το κανω εγκατασταση..

αυτο ηταν ενα αρχειο ΒΙΝ με το οποιο εκανες το upgrade,οταν τελειωσε,δημιουργηθηκε το DSL Modulation γραφει μεσα σε αυτο G.dmt , multimode , adsl+ , adsl2+ , T1 413 (lol)οι καινουργιες επιλογες τι σκ*** ειναι?

Για τα πρακτικα το ρουτερακι τωρα συχρονιζει με τι μια,και η επιλογη ειναι στο G.dmt και δε ξερω καν τι ειναι...το καινουργιο προγραμμα ηταν WAG354G_ANNEXA_NEW

Firmware Version:1.01.09gr-beta που μου το εδωσαν μεσω email γιατι εχει ενα παρομοιο προγραματακι στο site της forthnet αλλα δεν εχει καμια σχεση το περιεχομενο του με το παραπανω που προανεφερα!

το λινκ για το νεο firmware ειναι:

http://rapidshare.com/files/355788/WAG354G_ANNEXA_NEW_28_.rar.html

Link to comment
Share on other sites

Χαιρομαι που λυθηκε...

Προσωπικα εχω ενα fritz!box wlan και αν αποσυνδεθει παω για καφε γιατι δεν αξιζει αναμονη 20-40 λεπτων για να συγχρονισει...:D

Eχω κανει και Upgrade στο firmware...@@ μαντολες!

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα μετα απο 2 βδομαδες καλης λειτουργιας στα 2μβιτ αρχισε να εχει ασταθεια και πλεον συγχρονιζει (οταν το κανει και αυτο) στα 960... Στη φορθνετ δεν ξερουν τιποτα γενικα...

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μολις τωρα εκανα εγκατασταση και εχει εντελως διαφορετικη συμπεριφορα...

Τεινω να πιστεψω πως φταιει το router γενικα...οποτε kounlao ή βρισκεις καποιο νεο firmware ή βαζεις καποιο παλιο που δουλευε καλα...

αν υπαρχει η δυνατοτητα δανεισου απο κανα φιλο αλλο router και τσεκαρε τι παιζει...

Link to comment
Share on other sites

Τι λετε ρε παιδες? 20-40 λεπτα???

Το zyxel που ειχα εκανε 2-3".... και σπαζομαι με το 3com που θελει 10"-15"! lol

θεμα οτε ειναι? γιατι εγω ειμαι σε vivodi. Αλλα και στον πατερα μου (ote) το zyxel δεν αργει :confused:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον που λετε φιλοι μου,το προβλημα ευτυχως θεωρειται ληξαν τουλαχιστoν για μενα,αυτο το firmware με εσωσε που μου εδωσε το παληκαρι απο τη forthnet...λες και το εβγαλαν ειδικα για μενα...(τοσο που τους ειχα πρηξει)...πια ο συχρονισμος του ρουτερ κανει 1 λεπτο ισως και λιγοτερο...εβαλα την ρυθμιση G.dmt οπως μου ειχαν πει και ....τελος..

παλιοτερα με την 384 ειχα PPOA (για οσους ξερουν) ασχετη ρυθμιση με την τωρινη..

εντομεταξει ειχα και δευτερο ολοκαινουργιο μοντεμ ιδιο με το wag354g linkys(ασυρματο)και εκανα δοκιμες και με αυτο..(δεν ηταν το προβλημα το μοντεμακι οπως αποδειχτηκε):getlost:

παντως πιστεψτε με δεν υπαρχει τπτ χειροτερο απο το να ξερεις οτι εχεις 1megabit συνδεση και να περιμενεις σα τον μαλαγανα μια ωρα...και αυτο κρατησε 1 μηνα μετα την αναβαθμηση της συνδεσης μου απο 384 σε 512.

Εγραψα αυτο το ποστ σε περιπτωση που εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με εμενα να το δει..και να τηλεφωνησει στο provider του να τον πρηξει να φτιαξει firmware ειδικο για το ρουτερ που εχετε για να μπορει να επικοινωνει με τι μια με την μπιζα σας,με ειχαν τρελανει λεγοντας οτι μπορει να φτεει η μπριζα του τηλεφωνου ,<<οτι δεν ηταν η κεντρικη>>και κατι τετοιες π@π@ρ***...:boxed:

Link to comment
Share on other sites

h**p://www.megaupload.com/?d=1C4RD194

rapidshare δε μπορεσα να το ανεβασω ηταν φισκα...

διαφορετικα αν δε μπορεσεις στειλε πμ ή παρε τηλ 801-100-9000 τεχνικη υποστηριξη 4νετ

και ζητα την παραπανω εκδοση που εχω γραψει..(Firmware Version:1.01.09gr-beta):T::D:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.