ergotelis Posted October 20, 2006 #1 Share Posted October 20, 2006 Έχουμε και λέμε1) Αντλια L20 αχρησιμοποίητη2)Mπλοκ skinny13 άριστο,3)Mπλοκ vga alphacool αχρησιμοποίητο ειδικά μονταρισμένο για μεγαλύτερη ροή4)Αντλία L30 που κάνει που και που ένα μικρό θόρυβο,χρειάζεται αλλαγή άξονα(1,5ευρά αλλά δε βρίσκω στη πόλη μου δυστυχώς ) κατά τα άλλα κυριλέ5)Ψυγείο black ice pro σχεδόν καινούργιο6)ρελέ εκκίνησης αντλιών7)Ψυγείο black ice pro διπλό8)Tank Asetek9)Σωλήνες,ρακόρ, τεφλόν,σφυκτήρες ότι χρειάζεται για wcΠαιδιά έχω κουραστεί να τα έχω προσφορές δικές σας αρκεί να είναι λογικές και να μη ζητάτε να τα χαρίσω.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Posted October 26, 2006 Author #2 Share Posted October 26, 2006 1) Αντλια L20 αχρησιμοποίητη2)Mπλοκ skinny13 άριστο,???3)Mπλοκ vga alphacool αχρησιμοποίητο ειδικά μονταρισμένο για μεγαλύτερη ροή ???4)Αντλία L30 που κάνει που και που ένα μικρό θόρυβο,χρειάζεται αλλαγή άξονα(1,5ευρά αλλά δε βρίσκω στη πόλη μου δυστυχώς ) κατά τα άλλα κυριλέ------------------------------------6)ρελέ εκκίνησης αντλιών---------------------------------8)Tank Asetek ???9)Σωλήνες,ρακόρ, τεφλόν,σφυκτήρες ότι χρειάζεται για wcΠαιδιά έχω κουραστεί να τα έχω προσφορές δικές σας αρκεί να είναι λογικές και να μη ζητάτε να τα χαρίσω.Ευχαριστώ!Πιθανότατα έχω κλείσει τα μπλοκ και το τάνκ, πάμε γερά για τα υπόλοιπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.