Jump to content

πρόβλημα όταν τρέχω stress prime 2004


cypherth
 Share

Recommended Posts

αφού με έχει ταράξει στις μπλε οθόνες το pc του αδερφού μου αποάσισα να δω τι μπορεί να φταίει. δοκίμασα τα πάντα, όλους τους συνδυασμούς, άλλαξα μνήμες, έκανα μέχρι και φορματ και πέρασμα από την αρχή δοκίμασα drivers σε όλα και παλιούς και νέους. τρέχω και το τεστ μόνο σε επεξεργαστή μετά απο 10 λεπτά δεν βγάζει έρρορ (δεν το άφησα παραπάνω λόγω έλλειψης χρόνου) στο τελευαίο τέστ blend cpu and ram έχω το παρακάτω έρρορ:

More than one CPU detected.

You should run two copies of SP2004 simultaneously.

Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 1791 Time: 15

CPU: 3215MHz FSB: 200MHz [200MHz x 16.0 est.]

CPU: 3215MHz FSB: 200MHz [200MHz x 16.0 est.]

26/10/2006 10:53 μμ Beginning a continuous self-test to check your computer.

Press Stop to end this test.

Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length.

FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4

Hardware failure detected, consult stress.txt file.

Torture Test ran 0 minutes 9 seconds - 1 errors, 0 warnings.

Execution halted.

καταρχήν δε μπορώ να βρω που είναι το stress.txt και δεύτερον τι μπορεί να φταίειτο μηχάνημα είναι:

pentium4 hyper..... sta 3,2

τροφοδοτικό καινούριο 460βαττ, δίνει 1,55 με 1,58

μνήμες 4 επί 512 οι δικές μου με 2,5-3-3-7, που περνάνε μεμτεστ αλλά και 2 τςινμοσ πάλι που περνάνε μεμτεστ.

μομπο γιγαμπαιτ 8ipe1000 με το τελευταίο bios είχε το φ3 και πέρασα το φ6.

παρατήρησα ότι κανονικά το τροφοδοτικό δίνει 12,36 και όταν τρέχω το πραιμ ή λίγο πριν κλείσει το πισι όσεσ φορές το πρόλαβα έδινε 11,95 δεν είδα όμως πώς έγινε η μετάβαση γιατί συνήθως εγκαθιστούσα ή απεγκαθιστούσα κάτι.

οι μνήμες με ρεύμα 2,61. όλα είναι default δεν έχει πειραχτεί τίποτα και ποτέ.

πείτε μου ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει γιατί θα τρελαθώ.

α! θερμοκρασίες τώρα 29 se idle και με το πραιμ δεν πήγε ποτέ πάνω απο 47 σύμφωνα με το εβερεστ γιατί μόνο αυτό έχω εδώ τώρα...

μόλις ετρεξα παλι και το ρεύμα δεν μεταβλήθηκε αλλά κόλλησε σε 1 λεπτό μετά πάλι με το ίδιο έρρορ που έβγαλε και πιο πάνω...σόρυ αν δεν απαντήσω τώρα αλλά δεν αντέχω άλλο για βράδυ..

Link to comment
Share on other sites

solved με βγάλσιμο των 2 επί 512 και αφήνοντας τις άλλες 2 επί 512 σε 2,5-3-3-7 μόνο σε single και όχι dual αλλιώς δεν παίζανε με τίποτα.

επίσης ρίξιμο από βιος σε 1,50 στο ρεύμα του πυρήνα αλλιώς οι μπλε οθόνες δεν έλεγαν να φύγουν...

το τροφοδοτικό σταθερά τώρα δίνει 12,30 ότι και να γίνει και δεν αυξομειώνεται ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...