Jump to content



hiper 580w


GdamprXP

Recommended Posts

ολα τα τροφοδοτικα με 4πινο βυσμα αντι 8πινου λειτουργουν κανονικα.......για μενα ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το θεμα να βλεπεις οτι η μιση υποδοχη απο το βυσμα της μητρικης ειναι γυμνη.

δεν εχεις κανενα προβλημα:)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από GdamprXP

ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το παλιό μου tagan 420w είχε 8πινο αυτό έχει 4πινο. κάιπο θα κρατησω και κάπιο θα το δώσω. Τι θα κανατε στη θέση μου?

Θα έκανα αντάπτορα στο hiper από το 8pino του Tagan! :D

Link to comment
Share on other sites

Θα ελεγα να τσεκαρεις το site της hiper και να δεις.Αν θυμαμαι καλα,οταν εψαχνα για τροφοδοτικο και ειδα το εν λογω,ελεγε οτι δεν υποστηριζει 8πινο (aka EPS),και ο κατασκευαστης τονιζει να μην χρησιμοποιουνται τετοιου ειδους ανταπτορες με αυτο το τροφοδοτικο.Μπορει και να κανω λαθος και να το ειδα αυτο για κπ αλλο μοντελο,αλλα σιγουρα hiper ηταν.O ρολος του 8πινου ειναι αν θυμαμαι καλα 4 πινς τροφοδοσια 1 πυρηνα 4 πινς τροφοδοσια του αλλου.Κρατα το ταγκαν καλυτερα εγω με το συστημα της υπογραφης +30-40w χονδρικα απο ανεμιστηρες κλπ ειμαι αρκετα ανετα...αν βεβαια θες οβερκλοκινγκ...

α!βασικα αν το τροφοδοτικο καλυπτει specs ATX 2.0 + τοτε πρεπει να σε καλυπτει...(ναι,ναι ειμαι σταθεροτατος στις αποψεις μου).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.