athlon=greek Posted October 28, 2006 #1 Share Posted October 28, 2006 εχω ενα πολυμετρο της TELE φτηνο το οποιο και πουλησα.Σκεφτομαι να παρω κατι καλυτερο(εργαστηριακη-οικιακη χρηση) μεχρι και 50e,τι προτασεις υπαρχουν παιδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Posted October 28, 2006 #2 Share Posted October 28, 2006 Σε αυτη την κατηγορια τιμης μαλλον τα καλυτερα που μπορεις να βρεις στην Ελλαδα ειναι τα mastech. Ψαξε στο www.p-mastech.com να βρεις ποιο ταιριαζει στις απαιτησεις σου. Νομιζω πως η αντιπροσωπεια ειναι www.topelcom.gr αλλα δεν εχουν ενημερωμενο σιτε οποτε παρε ενα τηλ για περισσοτερες πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Posted October 28, 2006 #3 Share Posted October 28, 2006 Αρχική απάντηση από athlon=greek εχω ενα πολυμετρο της TELE φτηνο το οποιο και πουλησα.Σκεφτομαι να παρω κατι καλυτερο(εργαστηριακη-οικιακη χρηση) μεχρι και 50e,τι προτασεις υπαρχουν παιδες; Πέρνα μια βόλτα από τον Καραχάλιο στην Κορίνθου, κάτι θα έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Posted October 28, 2006 Author #4 Share Posted October 28, 2006 Αρχική απάντηση από Guard1an Πέρνα μια βόλτα από τον Καραχάλιο στην Κορίνθου, κάτι θα έχει ελα πατριωτη μου,δεν εχει και πολλα,ασε που ειναι ακριβος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Posted November 15, 2006 Author #5 Share Posted November 15, 2006 τελικα αγορασα το mastech ms82222h:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.