Jump to content



Toshiba M70-159 Laptop


Gr_God

Recommended Posts

Laptop Toshiba M70-159. Εχει τα εξης βασικα χαρακτηριστικα:

Pentium M 750

1GB DDR-2 667 Crucial (αναβαθμισμενη απο 256ΜΒ DDR-2 533)

60GB HDD SATA

15.4 Trubrite WXGA widescreen

Radeon X700 Mobility *256MB* (υπαρχει εκδοση με 128ΜΒ πολυ φτηνοτερη)

DVD-RW super multi double layer

Wi-Fi 108Mbps Gigabyte (αναβαθμισμενο απο την προβληματικη Intel 54G που κανει οτι γουσταρει!)

Card-Reader, Bluetooth, Tv-Out, VGA-out, Modem, Firewire, και γενικως πολλα πραγματα ακομα. Ειναι επισης η εκδοση με τα ηχεια Harman Kardon.

Παιζει ανετα και τα τελευταια games (παιζω Company of Heroes με αυτο καθημερινα) ενω ειναι πολυ γρηγορο για καθε εφαρμογη. Υπαρχουν μαζι ο φορτιστης, βιβλια και το recovery CD αλλα οχι η συσκευασια δυστυχως. Η μπαταρια ειναι φυσικα αριστη, κρατα 3 ωρες στην οικονομικη λειτουργια και περιπου 1.45-2.00 ωρες σε 'ζορι'. Αποδειξη/Εγγυηση υπαρχουν κανονικα.

Εχει μερικες ανεπαισθητες γρατζουνιες στο πανω μερος του που προκληθηκαν απο την τσαντα κατα την μεταφορα. Δεν φαινονται καν αν δεν αρχισει να ψαχνει κανεις κατω απο φως αλλα οφειλω να τα πω εγω. Ειναι HDtogo laptop, High definition δηλαδη με αψογη εικονα και ηχο, widescreen anti-glare οθονη και οσο το δυνατον καλυτερη ευκρινεια γινεται να εχει ενα laptop αυτη την εποχη.

Ελενχος δεκτος με τις ωρες αν θελετε...αλλα στον χωρο μου. Δινεται γιατι οτι και να κανω, δεν μπορω να συνηθισω να δουλευω με laptop. Προτιμω τον σταθερο μου!

Η τιμη του ειναι στα 850 ευρω.

Μπορειτε να το δειτε σε φωτογραφιες και παρουσιαση εδω:

http://www.driverheaven.net/reviews/Toshiba%20M70-159/index.htm

Eυχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.