Jump to content



Προσ8ηκη υποτιτλων σε dvd


Lewnidas

Recommended Posts

Ξερει κανεις πως μπορω να προσ8εσω υποτιτλους σε dvd?

Κατεβασα μια ταινια και εχει ολλανδικους υποτιτλους και 8ελω να προσ8εσω ελληνικους απο srt arxeio που εχω κατεβασει!

Link to comment
Share on other sites

Ακολούθησε αυτό τον οδηγό και θα έχεις τους υπότιτλούς σου.Είναι πάρα πολύ εύκολο.Οδηγός Κάνει ένα encoding και τους περνάει και μετά εγώ προσωπικά έκανα άλλο ένα encoding για να κάνω το αρχείο .vob για να το γράψω σε dvd.Βέβαια η ποιότητα δεν μου πολυάρεσε αλλά μάλλον φταίει το προτώτυπο αρχείο (avι 700ΜΒ).Πρώτο encoding με VirtualDub και δεύτερο με VSO ConvertXtoDVD.Ειμαι noob σε αυτό σήμερα πέρασα για πρώτη φορά υπότιτλους και το έκανα DVD.Μήπως υπάρχει καμιά ρυθμιση σε ένα από τα δύο προγράμματα για καλύτερη ποιότητα?? Αν πέταγα κατευθείαν το avi στο Νero θα το έγραφε σε DVD ή πρέπει να κάνω την μετατροπή πρωτα ? (Ρωτάω επειδή τα mp3 τα κάνει μόνο του wav) Mήπως θα είχε καλύτερη ποιότητα έτσι ?

P.S Αν έχεις καμιά άλλη απορία όπως συγχρονισμό υποτίτλων ρώτα! Τα έμαθα όλα σήμερα και θέλω να μοιραστώ τη γνώση! :D :D :tomato:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

φιλε σε ευχαριστω καταρχην αν και οδηγος αυτος δεν βοη8αει τοσο ,το προβλημα μοθ λυ8ηκε με το txt2sup και με τις οδηγιες που προσφερει εφτασα στο επιτυχων αποτελεσμα με τους υποτιτλους!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.