Jump to content



Dell laptop- dvd rw /cd problem


drake1986

Recommended Posts

Kalispera ,

Eimai kainourios sto site , opote elpizo na min postaro se lathos simeio ...

Lipon to provlima exei os eksis. Exo ena laptop latitude d510 pou foraei ena sony dvd +-rw dw-q58a . Mexri prosfata douleve mia xara alla simera pou piga na kapso ena cd proekipse to provlima... Den diavazei oute grafei cd , me ta dvd den parousiazetai kanena provlima... Dld dvd vlepo kai grafo kanonika alla apo cd tipota. tou ekana ena firmware update alla "ta idia padelaki mou..."

Tha ektimousa an borouse kapoios na me voithisei,

Efxaristo ek ton proteron.

Link to comment
Share on other sites

εχεις και λαπτοπ...

1.δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο και να το ξαναβαλεις...

2.περνα του το καινουριο firmware.

3.....

δοκιμασε αυτα και βλεπουμε...!

Link to comment
Share on other sites

χμμμμ , οπως εχω γραψει και παραπανω του εχω κανει το τελεφταιο firmware update αλλα δεν αλλαξε κατι (αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο αφου μεχρι προσφατα δουλευε κανονικα)... οσο αφορα το καλωδιο ... ποιο καλωδιο λες να βγαλω ;

Link to comment
Share on other sites

Φίλε drake για αρχή κάνε σε παρακαλώ ένα edit την 1η καταχώρηση σου σε Ελληνικά. Ευχαριστώ:T:

Στο πρόβλημα σου τώρα....δεν βλέπω λόγο να σκας και να ταλαιπωρήσαι....πάρε τηλ. τη Dell και μίλα με το τεχνικό τμήμα και κανόνισε αλλαγή. Αυτό αν είσαι εντός εγγύησης.

Το ίδιο πάλι αν είσαι και εκτός εγγύησης μόνο που θα πρέπει αν καταθέσεις το κόστος της επισκευής πρώτα σε ένα λογαριασμό που θα σου δώσουν.

Και μια 3η επιλογή...βρίσκεις ένα συμβατό με το d510 drιve και το βάζεις πάνω και δεν μιλάς καν με dell....αν μπορεί να παίξει κατι τέτοιο.

Βασικά οι 2 πρώτες λύσεις είναι η καλύτερη επιλογή.

Μην ψάχνεις να "επισκευάσεις" προβληματικά οπτικά μέσα...απλά δεν παίζει. Και τα slim που βάζουν στα φορητά είναι πολύ ευαίσθητα...έχω καταστρέψει τουλάχιστον καμια δεκαριά κάνοντας απλή χρήση.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως πείραξες τπτ από το πρόγραμμα εγγραφής?? Μου φαίνεται περίεργο που απλά δε γράφει cd συνήθως τα φτήνουν όλα μαζί.. Να προτείνω κανένα reinstall του nero?? τράβα κ ένα regcleaner γιατί το nero 7 κρατάει (έλεος πια) τις ρυθμίσεις κ μετά την απεγκατάσταση. Δες κ ενημέρωσε... (δε διαβάζει cd??) Αν πάς σε αγορά νέου θα βάλεις βαθειά το χέρι στην τσέπη θα σου πρότεινα να το κρατήσεις ώς έχει πάρε ένα usb stick να σαι άρχοντας τώρα για να διαβάζει cd υπάρχουν πατέντες (για το σπίτι) που συνδέεις απλές συσκευές σαν εξωτερικές (ότι παίζει κ με σκληρούς δλδ.) Καλή υπομονή κ καλώς μας ήρθες :)

Link to comment
Share on other sites

Βάλε cd με win στο drive και κάνε restart, μπες bios και βάλε first boot device το cd-rom, σώσε και κάνε restart. Aν μετά κάνει boot από το cd θα είσαι σίγουρος ότι δεν έχει πρόβλημα. Αν όχι, βγάλτο, κοίτα αν κάνει σωστή επαφή, καθάρισέ το και βάλτο πίσω. Αν με restart δεν δουλέψει, τότε πας για rma ή καινούργιο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.