Jump to content



Overcloking και μια ερώτηση


maverick26

Recommended Posts

Ποιο πρόγραμμα να βάλω για να δω ποσο έχει παει το bus στην pci express και στης απλές pci μετα απο overclοking που έκανα? Αν δε κανω λάθος το pcι exprees πρεπει να είναι στα 100 default και οι pci στα 66 default, απλα θελω να διαπιστώσω αν εχουν ανεβει τωρα αυτα και απο το bios δεν μπορώ να το δω.:blink:

Link to comment
Share on other sites

εχω φτασει το επεξεργαστή στα 3.5GHz τις μνήμες 580mhz με timing 4.4.4.12 και κλείδωσα την pci-express στα 100 και τις pci στα 33mhz. εχω την ψύχτρα της zalman 9700 και οι θερμοκρασίες ειναι 40 idle 46-48 full. πως το βλέπετε μπορώ να το ανεβάσω ακόμα το επεξεργαστή με αυτην την ψύχτρα? τα volt den τα έχω πηράξει ακομα ουτε του cpu ούτε στης μνήμες. Τι αλλο με συμβουλέυετε να προσέξω τώρα γιατι ειμαι και αρχαριος με overcloking...:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από maverick26

με το ανεβασμα του fsb αλλαζουν και οι ριθμυσεις των sata δισκων? δηλαδή στρεσάρωντε και αυτοι? αν ναι , υπαρχει κατι που μπορώ να κανω για μην τους χαλάσω?

Όντως, και εγώ την ίδια απορία έχω. Το sata πότε έχει πρόβλημα με το overclocking; Αν το pci μένει στα 33mhz, το sata είναι εντάξει;

Link to comment
Share on other sites

Απ' όσο γνωρίζω, αρκεί να κρατήσεις σταθερή τη συχνότητα του pci για να μην έχεις πρόβλημα με τους σκληρούς.

Για αυτό το βγάζεις από το auto και το κρατάς στα 33.33ΜHz. Έτσι το fsb δεν το επηρεάζει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.