Jump to content


Βοήθεια για επιλογή ανάμεσα σε δύο σκληρούς..


sedret

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

έχω βρεθεί σε ένα μικρό αδιέξοδο κ θα εκτιμούσα αποιαδήποτε βοήθεια απο εσάς. Θέλω να στήσω raid0 κ είμαι στο στάδιο επιλογής σκληρών. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά πόστ εδώ μέσα αλλά η απορία μου παραμένει.

Είμαι ανάμεσα στους εξής:

Samsung 80gb SataII ( HD080HJ ) : έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά αθόρυβοι αλλά όχι γρήγοροι.

Hitachi 80gb SataII ( Deskstar 7K80 ) : θεωρούνται γρήγοροι αλλά λίγο θορυβώδης.

Έχω επενδύσει αρκετά χρήματα για να κάνω το σύστημα μου αρκετά αθόρυβο. Θα ήθελα να μάθω εάν τελικά οι δεύτεροι ακούγονται καθόλου κ ιδιαίτερα σε idle κ έαν οι πρώτοι υστερούν τόσο σε ταχύτητα ώστε να μην είναι καλή επιλογή. Τι λέτε;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Link to comment
Share on other sites

..επειδη τυχαινει να εχω αρκετους Hitachi 80gb ...και εχω δοκιμασει και τους Samsung ..θα ελεγα οτι οι πρωτοι ειναι πολλοι γρηγοροι δισκοι αλλα οντως κανουν σαν scsi ... ενω αντιθετα οι δευτεροι ειναι τελιως αθορυβοι και πολυ αξιοπιστοι δισκοι :T: οχι πως οι Hitachi δεν ειναι αλλα ειπαμε ειναι θορυβώδης ;)

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ mortisboy..Οπότε μάλλον θα πάω για samsung..

WD μια φορά είχα κ αυτή ήταν αρκετά παλιά, οπότε δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός.

Τώρα οι Seagate είναι μια άλλη ιστορία.. Αυτή τη στιγμή έχω raid με 2 seagate, έναν 120 κ έναν 160 σε σατα (γι αυτό θέλω να αγοράσω καινούργιους :) ). Ο ένας είναι του σκασμού ενώ ο 120αρης απλά μου σπάει τα νεύρα.. Ειδικά ένα pitch noise που κάνει σε idle...:wall:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.