Jump to content

sedret

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

sedret's Achievements

  1. sedret

    Αγορα Modem/Router

    Προσωπικά ήμουν στην ίδια φάση με εσενα. Έβαλα Wind VDSL και μου έδωσαν το ZTE. Η αλήθεια είναι ότι δεν το δούλεψα ιδιαίτερα και πήγα και πήρα το W9977. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι έχει 1000άρι LAN και το χρειάζομαι αφού κουμπώνω πάνω ένα NAS. Το μόντεμ τώρα είναι αρκετά VFM. + Καλή τιμή + 1000αρι LAN + Καλή εμβέλεια + Εύκολο σετάρισμα και παραμετροποίηση + Σταθερότατο χωρίς αποσυνδέσεις + Είναι συνήθως συνδεδεμένο με 1 υπολογιστή, NAS, 4 κινητά, raspberry και που και που τηλεόραση που στριμάρει. Δεν κάνει γκούχου σε Browsing αλλά - Αρκεί να μην έχεις τορρεντ με πολλά connections. Αυτό είναι ένα αρκετά αδύναμο σημείο του και πιστεύω οφείλεται στα 64MB μνημης και entry level cpu. - Το Interface του δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τη σύνδεση και δεν δείχνει uptime! - Δεν μπορείς να πειράζεις τα χαρακτηριστικά της γραμμής - Το QoS δε μου δούλεψε σωστά και δεν είναι πρακτικό Μία υποσημείωση εδώ μόνο. Επειδή είχα παρατηρήσει πως όταν το πήρα, το μόντεμ φαινόταν πως μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας ότι μπούκωνε/σερνότανε. Απλή σελίδα να ήθελες να ανοίξεις, έδειχνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έστρωνε μόνο με restart και αυτό για λίγες ώρες. Λοιπόν, το θέμα ήταν η ρύθμιση του MTU. Ήταν στα 1480 ενώ θέλει 1492. Από τότε, όλα οκ.
  2. sedret

    Επιλογη οθονης

    Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να ψειρίσω την κάθε εντύπωση που έχετε σχετικα με αυτά τα μόνιτορ! Και είναι λογικό αφού, εάν δεν έχεις γνωστό που να έχει παρόμοια, η επίσκεψη σε κατάστημα, εκτός του ότι δε θα έχει πιθανότατα αυτή που θες, δεν θα αρκεί για να σχηματίσεις άποψη. @Harrisxr650 Είχα διαβάσει κάτι σχετικό με το Bleeding που παρουσιάζει αυτή η σειρά, αλλά 4 φορές;; Είναι λίγο γκαντεμιά ρε γαμώτο και πάλι καλά που η LG έχει αξιόλογη εγγύηση... @Dem Αυτό που αναφέρεις είναι η επέκταση και προέκταση του καψίματος μου σχετικά με ποιά οθόνη να αγοράσω. Τις τελευταίες ημέρες έχω μάθει όσα μπορώ για τεχνολογία Panel, μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, προβλήματα, απόσταση θέασης και σωστή ανάλυση για κάθε μέγεθος και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το σημείο του τι είδα χθες στον ύπνο μου.. Αλλά, επειδή τα παραπάνω είναι εκτός του θέματος του συγκεκριμένου νήματος πρέπει να σταματήσω εδώ!
  3. sedret

    Επιλογη οθονης

    Κατατοπιστικοί και οι δύο. Παιχνιδάς δεν είμαι η αλήθεια είναι και ναι, εννοείται δεν είναι μόνο για έναν browser. Υποθέτω ότι σε χρήση 2+ παραθύρων είναι εκεί που είναι καλύτερη. Docs δίπλα δίπλα, προγράμματα κτλ. Απλά ήθελα να ξέρω τι γίνεται στον υπόλοιπο χρόνο που την χρησιμοποιώ με ένα παράθυρο ανοικτό μόνο. Μου φαίνεται θα επιστευτώ πάλι το εν λόγω κατάστημα για να παίξω λίγο ακόμα πριν αποφασίσω! Σας ευχαριστώ και πάλι!
  4. sedret

    Επιλογη οθονης

    Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα σε γνωστό μαγαζί που έχει μία 34αρα Ultrawide σε display, παρόμοια με αυτή που κοιτάζω (LG 34UM58-P). Έπαιξα λίγο μαζί της αλλά δεν αρκούσε για να μου σχηματίσει κάποια άποψη. Αυτό που λες το παρατήρησα, με τον έναν browser. Και εκεί είναι ο προβληματισμός μου. Εάν δεν κάνω ιδιαίτερο multitasking αλλά κυρίως επικεντρώνομαι σε ένα παράθυρο ανοικτό, εάν η αγορά αξίζει. Όχι σε θέμα χρημάτων αλλά κυρίως εάν η χρήση one window open είναι πρακτική και εάν "εντυπωσιάζει". Ο λόγος είναι ότι είμαι ανάμεσα σε Curved 27" ή την παραπάνω Ultrawide 34".
  5. sedret

    Επιλογη οθονης

    Καλησπέρα και ειδικά στους παραπάνω δύο! Καταρχήν είμαι και εγώ σε δίλλημα όπως ήταν ο Harrisxr650 και μιά και οι 2 σας έχετε Ultrawide, μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε λίγο για το πως είναι;; Δηλαδή, εκτός του ότι προσφέρουν έξτρα επιφάνεια για ταυτόχρονη χρήση πέρα των 2 παραθύρων, πως είναι όταν κάνετε browsing με έναν browser ανοικτό; Η χρήση τις στιγμές που δεν χρησιμοποιείτε πολλά παράθυρα είναι οκ ή σας πιάνει ο σβέρκος με το αριστερά δεξιά; Σχετικά με το IPS panel που υλοποιεί η LG στις παραπάνω, είναι οκ όταν κοιτάτε τις γωνίες ή έχει bleeding? Ευχαριστώ!
  6. sedret

    Καρτα στον φουρνο

    Καλησπέρα σε όλους... Λέω να μοιραστώ και τη δική μου ιστορία μήπως και βοηθήσει όποιον επιθυμεί μεν να το προσπαθήσει αλλά έχει ενδοιασμούς. Είχε πέσει στα χέρια μου ένας φορητός Philips (ναι Philips) ο οποίος φορώντας την 7400 Go είχε παρουσιάσει το κλασικό πρόβλημα αυτής της σειράς. Οριζόντιες γραμμές καθ' όλη την έκταση της οθόνης και αρκετά hardware resets λόγω της κάρτας. Είχε μείνει στην άκρη, πιό πολύ μήπως και χρειαζόμουν κάποιο ανταλλακτικό αργότερα, μέχρι που άρχιζα να γλυκοκοιτάω το θέμα του φούρνου... :smoke: Οπότε έχουμε και λέμε... Ύστερα από αρκετές βίδες και βιδάκια κατάφερα να βγάλω εντελώς τη μητρική. Ορίστε μερικές φωτό, η πρώτη είναι η πίσω όψη της μητρικής, η δεύτερη η προστινή και η τρίτη ό,τι απέμεινε από το σασί! Αφαιρέθηκε ό,τι μπορούσε να αφαιρεθεί από πάνω, καλώδια, καλύμματα, πάστες, επεξεργαστής... Επόμενο βήμα η προθέρμανση του φούρνου στους 200 C και η τοποθέτηση αλουμινόχαρτου σε μορφή μπάλας ώστε να πατήσει η πλακέτα πάνω στη σχάρα του θαλάμου. Ω ναί, IZOLA κουζίνα από το '80. Μπορεί να είναι παλιά αλλά ο φούρνος ψήνει μιά χαρά, δε μπορώ να πω το ίδιο βέβαια για τα μάτια... Έμεινε μέσα για ΑΚΡΙΒΩΣ 6 λεπτά. 6 λεπτά αγωνίας αφού εκτός από κάποιους περίεργους ήχους που έλεγες τώρα θα σκάσει ο πυκνωτής άρχισε να αναδύεται και μία περίεργη μυρωδιά... :fun: Αφού πέρασε ο χρόνος, άνοιξα την πόρτα και άφησα την κάρτα να κρυώσει... 30 λεπτά μετά άρχισα να κουμπώνω τα πάντα στη θέση τους και αφού όλα ήταν έτοιμα πάτησα το power button και voila!!!! Όλα πηγαίνανε ρολόι. Ούτε γραμμές ούτε τίποτα. Εγκατέστησα ubuntu και seven και εδώ και 2 μέρες όλα μιά χαρά!!!:dance3: Μακάρι να κρατήσει και ελπίζω να βοήθησα κάποιον που είχε απορίες ή ενδοιασμούς....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.