Gr_God Posted November 7, 2006 #1 Share Posted November 7, 2006 See below! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Posted November 11, 2006 Author #2 Share Posted November 11, 2006 Mενουν μονο τα εξης για τωρα:---Μητρικη Asus M2R32-MVP AM2 socket Ati 3200 chipset. Ειναι καινουργια στο κουτι της, με αποδειξη αγορας 1 μηνος περιπου. Προερχεται απο πελατη που ηθελε να του στησω ενα μηχανημα αλλα 'στο δρομο' το μετανιωσε και μου εμεινε. Η αποδειξη αγορας ειναι στα 180 ευρω, η καλυτερη τιμη Ελλαδα ειναι 160. Εγω ομως δεν εχω σκοπο να την κρατησω οποτε η πρωτη φυσιολογικη προσφορα (οχι και 40-50 ευρω παντως!) την παιρνει.---Case NZXT Zero. Σε τελεια κατασταση, καινουργιο, αλλα δεν εχω την συσκευασια του. Ενα απλο...θηριο αλουμινιου με καμια 10αρια αθορυβους ανεμιστηρες.Link κατασκευαστη : ZeroTιμη 120 ευρω ---Revoltec Lightboard XL2 illuminated keyboard USB+PS2Link κατασκευαστη : Lightboard SilverΧρησιμοποιημενο ελαχιστες ωρες.Tιμη 30 ευρω ---Ψυκτρα για socket 775, Noiseblocker CoolScraper Rev2. Θηριωδης, αθορυβη και πολυ αποδοτικη.Link κατασκευαστη : CoolScraper rev 2Tιμη 30 ευρω---Oτι χρειαστειτε PM.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.