Jump to content



προβλημα με πρωτοκολλο


magicman

Recommended Posts

καλησπερα, σημερα πηγα να συνδεσω το usb modem που εχω για καβατζα,ειναι ενα απλο που δινει η αλτεκ. για καθε μερα εχω το fritz box+1024 isp αλτεκ.

το κανω κανονικα εγκατασταση,μου βγαζει το εικονιδιο κατω οτι ειναι επιτυχεις και η συσκευη δουλευει κανονικα,και μετα οταν παταω στο εικονιδιο της συνδεσης μου βγαζει σφαλμα οτι λειπει το πρωτοκολλο tcp/ip cp και οτι δεν το βρισκει.

στην καρτελα στις ρυθμισεις υπαρχει κανονικα επιλεγμενο το πρωτοκολλο tcp/ip. επισης το modem παλιοτερα δουλευε μια χαρα.... τωρα τπτ. :...:

Link to comment
Share on other sites

τι να σου πω, μάλλον έχει φάει σκάλωμα, εάν στην καρτέλα είναι κλικαρισμένο, μπες στα properties και βάλε στατικά ip address και default gateway (ή αν έχεις στατικά, το ανάποδο, δηλ. obtain automatically) μπας και ξεκολήσει.

Link to comment
Share on other sites

όχι, γενικότερα, είμαι πολύ κατά της usb σύνδεσης με δίκτυο.

στη περιπτωσή μας όμως, δεν μπορεί να σου πεί κανείς τι να βάλεις, εφόσον δεν ξέρει τι modem έχεις.

ψάξε και βρές(σε κάποιο manual???) την ip address του modem, αν έχει, και δεν παίζει PPPoE αμέσως(ναι κυκλοφορούν και τέτοιες μούφες) και ίσως να σε βοηθήσουμε.

βέβαια, επειδή μου φαίνεται να σε δυσκολεύει αυτή η διαδικασία, θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις και να ξαναεγκαταστήσεις το modem, you know, με τα restart του και τα όλα του (foul extra:p )

ότι σε βολεύει περισσότερο(it's just a point of view κατά Fates), και τα δύο εγγυόνται την ίδια επιτυχία.

Link to comment
Share on other sites

το modem ειναι ενα made in china zte 852 ετσι λεγεται.. εκανα unistall-install 2 φορες και τπτ παλι.και γω το ρουτερακι χρησιμοποιω, απλα ηθελα να δω αν υπαρχουν διαφορες στις ταχυτητες με το usb zte 852.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.