Jump to content



Ειναι επικίνδυνο?


Guest Insane

Recommended Posts

Αγόρασα πρόσφατα, μια 7600gt της Asus.Την βάζω πάνω(P5B Deluxe,Intel 6300@3,1GHz,corsair 6400C5) ανοίγω τον υπολογιστή και όλα καλά μέχρι εδώ. Περνάω οδηγούς και πως παίρνει το μάτι μου, στο πρώτο tab τον οδηγών της nvidia ότι το pci-express είναι x1 και όχι x16.Τρεχω ένα aquamark και βλέπω το σκορ να είναι πολύ χαμηλό. Όπα λέω έχουμε πρόβλημα. Ψάχνω ρυθμίσεις στο bios,αλλά τίποτα αυτό εκεί, στο x1.Τα βαζω όλα default στο bios και μπαίνω windows και βλέπω pci-express x16.Για να μην πολύλογο, ψάχνοντας στο internet και μετά από αρκετά πειράματα, βρήκα ότι για να τρέχει x16 και με τον επεξεργαστή στα 3,1 έπρεπε να αυξήσω τη συχνότητα του pci-x από 100 στα 107.Και ρωτάω τώρα, είναι επικίνδυνη αυτή η αύξηση του pci-x για την κάρτα, τους σκληρούς η οτιδήποτε?

Link to comment
Share on other sites

Για την καρτα όμως,ειναι ενταξει η παιζει καποια στιγμη να την παρω στο χερι?

:OT: Τι πυραβλος απαντηση ηταν αυτη,ουτε refresh στη σελιδα δεν προλαβα να κανω :T:

Link to comment
Share on other sites

σε καποιες μητρικες στο εχει χωριστα.

σε αλλες παει πακετο...........γενικος κανονας το pci-e οχι πανω απο 110 και το pci οχι πανω απο 35(εαν και εφοσον ειναι τοσο απαραιτητο να παει μεχρι εκει)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.