Jump to content



δεν φαίνονται οι εικόνες στο ιντερνετ


cypherth

Recommended Posts

ότι λέει ο τίτλοσ. από σήμερα το απόγευμα δεν φαίνονται οι εικόνεσ στις σελίδες που σερφάρω

πχ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15344&perpage=20&pagenumber=48

δεν μπορώ να δώ καμία εικόνα από αυτές που ποστάρουν τα παιδιά

δοκίμασα βάλε βγάλε zonealarm, ρυθμίσεις για hotlink ρυθμίσεις και από οπερα και από internet explorer 7. τίποτα δεν έχει πειραχτεί και έχει αλλαχτεί.

άλλαξα ακόμα και θέμα, πάτσαρα και το uxtheme.dll, μόνο sp2 από πάνω δεν έχω περάσει και θα προτιμούσα να το αποφύγω. έχει κάποιος κάποια λύση να προτείνει?

δεκτές οποιεσδήποτε ερωτήσεις αν μου διέφυγε κάτι που πρέπει να πω από το σύστημα.

άβαταρς και κάποια διαφημιστικά μπανερσ τα βλέπω κανονικά, και όταν πάω να κάνω σε κάποιο σαιτ που ξέρω ότι υπήρχε σε ένα συγκεκριμένο σημείο εικόνα δεξί κλικ και κάνω properties μου λέει: τύπος εικόνας άγνωστη στον όπερα και hyper text transfer protocol not available. αυτό μόνο όπου φαίνεται το περίγραμμα όπου υποτίθεται ότι υπάρχει εικόνα γιατί υπάρχει και η περίπτωση όπως στο λινκ παραπάνω που υποτίθεται υπάρχει εικόνα αλλά δεν βλέπω ούτε περίγραμμα ούτε τίποτα για να κάνω δεξί κλικ, μόνο κενό!

(στην κεντρική σελίδα του λάμπη βλέπω κανονικά αριστερά από τις ειδήσεις την κάθε φωτογραφία)

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15344&perpage=20&pagenumber=40 εδώ μόνο από το 794 και κάτω βλέπω τις εικόνες και το hellas overclocking team σύνολο 7 ενώ οι φώτο είναι συνολικά 9 μαζί με κάτι ορχιδέες που υποτίθεται έπρεπε να βλέπω επάνω :mad:

Link to comment
Share on other sites

λύθηκε:

zonealarm 6.737 έκδοση, στο tab για privacy δεξιά στο mail και κάτω στο ad blocking από high σε medium.

και φυσικά έκανα reinstall το εν λόγω πρόγραμμα γιατί δεν μπορούσα να βρω τι έφταιγε...γιατί πριν είτε το έκλεινα είτε όχι ήταν ένα και το αυτό..

Link to comment
Share on other sites

δεν είχα ποτέ πρόβλημα και το χρησιμοποιώ 6 χρόνια χωρίς πλάκα....και τα έχω δοκιμάσει πίστεψέ με όλα...

και δεν είναι πρόβλημα βέβαια αυτό που αντιμετώπισα αλλά η ρύθμιση πήγε στο high από το medium αυξημένη προστασία δηλαδή από αυτό που το είχα εγώ...απλά θέλει λίγο προσοχή...:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.