Jump to content


Καλύτερο Water Kit


iassael

Recommended Posts

Καλώς ήρθες στην παρέα μας:) .Εξαρτάται τι θέλεις.Αν χεις διάθεση να ασχοληθείς με την υδρόψυξη και να αγοράσεις τα εξαρτήματα ξεχωριστά (με τα ίδια λεφτά θα βγει πιο καλή ) ή αν θέλεις να έχεις κάτι πιο απλό σαν το παραπάνω κιτ. Πάλι θα χρειαστεί να ασχολιθείς λιγάκι μαζί του αλλά δεν θα μπεις στην διαδικασία να βρεις όλα τα εξαρτήματα ξεχωριστά.

Απο άποψη διαροής αν είσαι προσεκτικός και δοκιμάσεις το σύστημα για διαροές πριν το βάλεις στο pc δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Και ότι ερώτηση εδώ ;)

Link to comment
Share on other sites

Με μιά custom υδρόψυξη, δε θα κερδίσεις 20, αλλά αρκετά καλύτερη απόδοση στα ίδια χρήματα. Το μειονέκτημά της είναι η μεγαλύτερη δυσκολία στην εγκατάσταση. Αφού όπως λές όμως, έχεις όρεξη, αυτό δε θα είναι πρόβλημα για εσένα ;)

Link to comment
Share on other sites

Αποψή μου είναι, ότι για να ενσωματώσεις την κάρτα γραφικών στο κύκλωμα, καλό θα είναι να έχεις ψυγείο (radiator) υψηλής απόδοσης. Οι κάρτες γραφικών, ειδικά οι high-end ανεβάζουν πολύ μεγάλες θερμοκρασίες (πχ X1900XT idle: 58C, load: 85C) με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η γενική θερμοκρασία του κυκλώματος κι ενώ για τον επεξεργαστή οι 58C σε load είναι ανεκτοί, οι 60, 70 και πάνω, είναι πρόβλημα.

Οπότε αν θες να βάλεις και την κάρτα γραφικών, ανάλογα φυσικά με ποιό μοντέλο έχεις ή ποιό σκοπεύεις να βάλεις, θα πρέπει να ανέβεις λίγο σε προδιαγραφές.

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντος στην θεση σου με 150 ευρω θα κοιταγα κατι σε custom.

Ναι οντως ειναι λιγο πιο δυσκολη εγκατασταση αλλα αξιζει το κοπο.

Ριξε μια ματι εδω http://xtremeshop.com.gr/catalog/index.php?cPath=21_26&osCsid=bbf6d5f9a1f8ecd101f1a8944f532919

Νομιζω πος εκει θα βρεις οτι χρειαζεται για custom υδροψυξη ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ic3man

ναι ειδα και το xtra για vga. Για ετοιμο ειναι το καλυτερο?

ΤΣΟΥ

Για εμένα στα ιδία λεφτά ίσως και λίγο παραπάνω να πας σε κάτι πολύ καλύτερο που στο μέλλον θα μπορείς να το αναβαθμίσεις όπως γουστάρεις και χωρίς περιορισμούς

Ρίξε ένα surfarisma στο www.xtremeshop.gr και δες τι παίζει εκεί

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.