Jump to content



Βοήθεια για wallpaper


GreekSuPreMaCy

Recommended Posts

Λοιπόν έχω 1-2 ερωτήσεις...

- Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ πρόγραμμα για νετ καφέ που να αλλάζει τα wallpapers στους client από το κεντρικό μηχάνημα? Να φορτώνεται δηλαδή μια εικόνα από το κεντρικό μηχάνημα και μετά να γίνεται wallpaper σε όλα τα άλλα pc.

- Προσφέρεται κανείς που ασχολείται με photoshop κ.τ.λ να μου φτιάξει κανα wallpaper περιποιημένο?

Ευχαριστώ προκαταβολικώς! :cool:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από SSJ5 [Σήμερα, στις 10:59]

Πες τι wallpaper θέλεις πάνω κάτω (πχ το όνομα του μαγαζιού κλπ) και σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα σε βοηθήσουν...

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει και έχει καλλιτεχνικό πνεύμα :D ας μου στείλει πμ να του πω στοιχεία και τι περίπου θέλω... ’ντε και κερνάω καμια ώρα free στο μαγαζί... Χεχεχε...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από SSJ5

Που είναι το μαγαζί;

Ηράκλειο Κρήτης. ’ντε ας μου πει αν ενδιαφέρεται κανείς να φτιάξει κανα τρέντυ wallpaper, βάλτε ένα χεράκι κοπέεεεεεεεεεελια! :cool:

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις χρόνο γιατί δεν δοκιμάζεις και μόνος σου; Χρησιμοποιήσε κανα photoshop (κορυφαίο) paintshop pro (πολύ καλό) κλπ. Κάνε ένα search στο google για της trial εκδόσεις τους και για tutorials. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις κάτι εντυπωσιακό...

Link to comment
Share on other sites

Όντως κιόλας. Γιατι δεν κανείς κάτι μόνος σου? Εξάλλου αν θες να κανεις κάτι καλά καντο μονος σου. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Φαντάσου πως θα ήθελες ένα wallpaper και θα το κάνεις...

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει κάμποσα μόνος μου, ξέρω ρε σεις και Photoshop αν και προτιμώ το paint shop pro (πιο εύχρηστο για μένα), απλά ήθελα και άλλες προτάσεις από κάποιον που μπορεί να έχει ασχοληθεί περισσότερο με επεξεργασία εικόνας κ.τ.λ :cool:

Να γνωρίζει κανείς κανα πρόγραμμα για να αλλάζει τα wallpapers από το κεντρικό PC χλωμό ε?

Link to comment
Share on other sites

Βασικά για να ανοίξεις net cafe πάει να πει οτι είσαι ειδικός στα lan (wireless και μη) και στο remote control...αν όχι guru. Προσωπικά δεν μπορώ να σου αναφέρω κάποιο πρόγραμμα ή τρόπο που να ελέγχεις πλήρως αρκετούς υπολογιστές σε lan. Ομως δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο αυτό που λες...κάποιος ίσως να ξέρει απο εδώ μέσα. Αν όχι τότε google it.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.